Βοιωτία: Νέα στοιχεία για την εγκληματική οργάνωση που δρούσε σε Εύβοια και Αττική

540

astynomia

Μεταξύ αυτών ένοπλες ληστείες, κλοπές, φθορές σε ΑΤΜ και εμπρησμοί

Ατέλειωτες είναι οι αποκαλύψεις για την δράση της εγκληματικής οργάνωσης που είχε εξαρθρωθεί το Νοέμβριο του 2018 και από τότε όλο έρχονται στο φως νεότερα στοιχεία για την εμπλοκή των δέκα μελών της σε δεκάδες ληστείες κλοπές και εμπρησμούς σε περιοχές της Βοιωτίας, της Εύβοιας και της Αττικής!

Μετά από πολύμηνη έρευνα, η Ασφάλεια Θηβών διαλεύκανε άλλες τρεις ένοπλες ληστείες και οκτώ κλοπές σε εταιρείες με λεία καπνικά προϊόντα και χρηματοκιβώτια, τέσσερις απόπειρες κλοπής, μία φθορά σε Α.Τ.Μ. τράπεζας και τρεις εμπρησμούς κλεμμένων οχημάτων, τα οποία χρησιμοποιούσαν οι δράστες ο οποίοι είχαν ως ορμητήριο μια περιοχή της δυτικής Αττικής, αλλά χρησιμοποιούσαν ως κρησφύγετο και το σπίτι ενός από αυτούς σε περιοχή της Εύβοιας.

Η δράση της συμμορίας πηγαίνει όλο και πιο πίσω χρονικά, καθώς διαπιστώθηκε ότι οι επιδρομές αυτές έγιναν από τις 2 Φεβρουαρίου του μακρινού 2017 ως τις 21 Ιουλίου του 2018! Στο διάστημα αυτό τα μέλη της διέπραξαν τρεις ληστείες χτυπώντας τους υπαλλήλους και δένοντάς τους με tire up, μια σε εργοστάσιο απ’ όπου άρπαξαν ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρήματα και επιταγές, μια σε εταιρεία από την οποία επίσης έκλεψαν το χρηματοκιβώτιο που όμως ήταν άδειο και μια ακόμη σε βάρος οδηγού από τον οποίο πήραν το Ι.Χ. αυτοκίνητό του.