Βίκυ Καγιά για το unfollow σε Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρη Σκουλό: «Δεν έγινε και κάτι»

312

kagia

«Το Instagram είναι κάτι πολύ προσωπικό» σχολίασε

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για τα τηλεοπτικά πρότζεκτ που θα συμμετέχει, αλλά και το unfollow από την ίδια προς τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Δημήτρη Σκουλό.

Σχετικά με αυτό, σχολίασε: «Χαίρομαι που συζητήθηκε από τους άλλους, από εμένα δεν θα συζητηθεί. Για όνομα του Θεού, δεν έγινε και κάτι. Μπορείς να έχεις τους φίλους και να μην τους έχεις. Το Instagram είναι κάτι πολύ προσωπικό, ποιους ακολουθείς και ποιους όχι».

Όσο για τη λήξη του συμβολαίου της και το GNTM: «Έχουμε καιρό μέχρι να λήξει το συμβόλαιό μου, δεν ξέρω γιατί αγχώνεστε με αυτό το θέμα. Κατά το Πάσχα συζητάμε με το κανάλι. Η διάθεσή μου παραμένει η ίδια, απλά υπάρχει μια έξτρα διάθεση να πάω διακοπές. Κάθε χρόνο σταματάει να προβάλλεται το τρέιλερ του GNTM μέχρι να γίνουν συζητήσεις και να αποφασίσουν από πάνω προς τα κάτω τι θα γίνει. Έτσι θα γίνει και φέτος. Μια χαρά είναι η ίδια ομάδα. Πιθανό να χρειάζεται μια άλλη διαχείριση στο κομμάτι των concept, των φωτογραφιών, τέτοια πράγματα».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να αναλάβει την πρωινή ζώνη: «Μου ήρθε τούβλο στο κεφάλι. Πώς σου ήρθε αυτό; Σε άνθρωπο κουρασμένο δεν ρωτάς τέτοια πράγματα. Να κάνουμε πρωινό με τον Γιώργο Καράβα να τσακωνόμαστε και εκεί».

Για το Shopping Star ανάφερε: «Πολύ λίγα πράγματα μπορούμε να αλλάξουμε στο Shopping Star, αλλά κάνουμε ενεσούλες».