Βικτόρια Μπέκαμ: Προχωράει σε απολύσεις στην εταιρεία ρούχων της

της Μαντώς Μπερδέ

94

Υποχρεωτικές απολύσεις ανακοίνωσε η Βικτόρια Μπέκαμ πως θα χρειαστεί να κάνει, προκειμένου να παραμείνει μελλοντικά η εταιρεία ρούχων της βιώσιμη.

Σε 20 απολύσεις εργαζομένων θα προχωρήσει η Βικτόρια Μπέκαμ όπως αποκάλυψε, προκειμένου να διασφαλίσει τη βιωσιμότητα της εταιρείας ρούχων της.

Επιπλέον, η γνωστή σχεδιάστρια μόδας ανακοίνωσε ότι θα μειώσει στο μισό το ετήσιο μπάτζετ για την κολεξιόν της ύστερα από την οικονομική ζημιά που υπέστη από την πανδημία του κορωνοϊού.

Αν και η περιουσία των Μπέκαμ ανέρχεται στα 393 εκατ. δολάρια, η εταιρεία της Βικτόρια που ιδρύθηκε το 2008, παρουσίασε απώλειες της τάξεως των 13,6 εκατ. δολαρίων το 2018.

Έγκυρη πηγή αναφέρει: “Η Βικτώρια είναι συντετριμμένη. Αυτή είναι μία πολύ δύσκολη εποχή και κανείς δεν έχει μείνει αλώβητος από την πανδημία του κορωνοϊού. Αυτή η επιχείρηση είναι το καμάρι της. Δεν το έκανε ποτέ για τα χρήματα. Δεν έχει πληρωθεί καν η ίδια τα τελευταία 3 χρόνια. Κάνει απλά ό,τι μπορεί προκειμένου να κρατήσει όσο περισσότερο κόσμο μπορεί στη δουλειά”.

Πληροφορίες: hellomagazine.gr