Βικτόρια Μπέκαμ: Η κόρη της κατακρίνει τις φούστες της από την εποχή των Spice Girls – «Ήταν ανάρμοστες»

125

spice-girls-victoria-arthro

Με τη 10χρονη Χάρπερ φαίνεται να συμφωνεί και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, σύμφωνα με όσα δήλωσε πρόσφατα η σχεδιάστρια μόδας

Μπορεί η Βικτόρια Μπέκαμ να έχει άμεση σχέση και επιρροή μερικές φορές στον χώρο της μόδας, αλλά όταν ήταν στις «Spice Girls», δεν τα κατάφερνε και τόσο καλά με το στυλ της, σύμφωνα με την κόρη της Χάρπερ.

Πιο αναλυτικά, η Βικτόρια Μπέκαμ αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα, ότι η 10χρονη Χάρπερ, το ένα από τα παιδιά της με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, σχολίασε με αυστηρότητα το στύλ της, όταν ήταν μέλος του μουσικού γκρουπ. Όπως είπε η σχεδιάστρια μόδας, η κόρη της είχε χαρακτηρίσει τις φούστες που η ίδια φορούσε στα ’90s, «ανάρμοστες».

«Δεν είναι από τα παιδιά που θα φορέσουν φουλ μακιγιάζ και κροπ τοπ μπλουζάκια. Για την ακρίβεια μου είπε πρόσφατα: “Μανούλα, έχω δει φωτογραφίες σου όταν ήσουν στις Spice Girls και οι φούστες σου ήταν απλά ανάρμοστες. Ήταν πάρα πολύ κοντές», δήλωσε η Μπέκαμ για το σχόλιο της κόρης της, με αφορμή τις δημόσιες εμφανίσεις που είχε κάνει στο παρελθόν, όταν ήταν τραγουδίστρια.

80736119_178795596527182_5836499701134632820_n

Στην πορεία της συνέντευξης, η ίδια αποκάλυψε ότι ούτε ο σύζυγός της, Ντέιβιντ Μπέκαμ, την υποστήριξε, λέγοντας με χιούμορ πως συμφωνεί με τη Χάρπερ. «Ήταν πάρα πολύ κοντές», φαίνεται να είπε και ο πρώην ποδοσφαιριστής. Είναι χαρακτηριστικό, ότι η Χάρπερ τόνισε πως δεν πρόκειται να φορέσει η ίδια στο μέλλον τέτοιες φούτες.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα