Βελτιώθηκε αλλά παραμένει σοβαρή η κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου

95

Νοσηλευμένος παραμένει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο, με τους θεράποντες ιατρούς να εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι, καθώς η κατάσταση υγείας του γνωστού τραγουδοποιού και παρουσιαστή παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης.

 

Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή. Πιο συγκεκριμένα, στο νεότερο ανακοινωθέν του νοσοκομείου αναφέρονται τα παρακάτω:

«Ανακοινώνεται, ότι ο ασθενής κ. Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, χωρίς μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και κλινικά σταθεροποιημένος, υπό φαρμακευτική αγωγή. Η περαιτέρω διερεύνηση της κατάστασής του, (η οποία κρίνεται σοβαρή αλλά βαίνει βελτιούμενη), προγραμματίζεται για την συνέχεια. Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση μετά την πάροδο 24ώρου.»

Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο. Σύμφωνα με την πρώτη ανακοίνωση του νοσοκομείου, «διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σήμερα 4/1/2020 περί τις 06.30 στο ΤΕΠ του Ν. “Ιπποκράτειο” Αθήνας με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια για την οποία απαιτήθηκε διασωλήνωση και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής».

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο ο τραγουδοποιός και τηλεοπτικός παρουσιαστής έχασε τον αδελφό του, Θάνο, σε ηλικία 72 ετών έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.