Βαρύ πένθος για την Ερρίκα Πρεζεράκου – Έκκληση βοήθειας για την επιστροφή των γονιών της 7χρονης Αναστασίας από τις ΗΠΑ

183

Έρρικα Πρεζεράκου: Θλίψη - Έφυγε από την ζωή η 7χρονη ανιψιά της [pic] - Sports3

Σε μια συγκινητική ανάρτηση η πρωταθλήτρια Ερρίκα Πρεζεράκου, μιλά για την αδερφή της Ξένια και τον σύζυγο της Ηλία αλλά και την αδικοχαμένη 7 χρονη ανιψιά της Αναστασία που έπασχε από μια επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου, γνωστή και ως dipg. Ο αγώνας της 7χρονής ήταν αντριστρόφως ανάλογος με την ηλικίας της. Μπορεί να ήταν μόλις 7 χρονών, αλλά πάλεψε σκληρά για να κερδίσει τη ζωή της. Μπορεί να μην τα κατάφερε, αλλά πάλεψε όσο λίγοι.

Με το βαρύ πένθος στην πλάτη τους, οι γονείς της Ξένια και Ηλίας, έχουν μείνει στην Νέα Υόρκη και χρειάζεται να επιστρέψουν στην Ελλάδα, το συντομότερο δυνατόν. Σε ανάρτηση της η Ερρίκα Πρεζεράκου περιγράφει την αδερφή της Ξένια, ως ένα λιοντάρι που αγωνίζονταν για να στηρίξει την 7χρονή κόρη της. Αλλά και τον πατέρα της, Ηλία ο οποίος όπως εξηγεί η κ. Πρεζεράκου διάβαζε κάθε μέρα από την πρώτη στιγμή για την ασθένεια και όλες τις νέες μεθόδους και τα ερευνητικά προγράμματα ψάχνοντας λύση για την ασθένεια της κορούλας του.

 

Αυτή τη στιγμή, ύστερα από την βαριά απώλεια που βιώνουν, είναι μόνοι τους στη Νέα Υόρκη και πρέπει να επιστρέψουν στη χώρα. Η κ. Πρεζεράκου, απευθύνει έκκληση σε όσους μπορούν να βοηθήσουν είτε μέσω της Πρεσβείας στις ΗΠΑ, ή στο προξενείο ή ακόμη και στο υπουργείο Εξωτερικών ώστε να γυρίσουν το συντομότερο δυνατόν οι γονείς της 7χρονής.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Ερριέτας Πρεζεράκου:

 

Πηγή: Πρώτο Θέμα