Τζούλια Νόβα: Πρώην σύντροφός μου είχε εφαρμογή εντοπισμού για να βλέπει πού είμαι

147

julia_nova2

«Δεν μου δίνουν σημασία έξω, δεν με φλερτάρουν» συνέχισε στην ίδια συνέντευξη το μοντέλο

Η Τζούλια Νόβα μίλησε για τη ζωή της σήμερα με την οικογένειά της, αλλά και συμπεριφορές που δέχτηκε στο παρελθόν από πρώην σχέσεις της και δεν τις έχει ξεχάσει μέχρι και σήμερα.

Αρχικά, το μοντέλο είπε στο «MEGA Καλημέρα» ότι: «Δεν θα επιδίωκα να αποκτήσω δεύτερο παιδί. Οι γυναίκες που κάνουν 2 και 3 παιδιά είναι για μένα ηρωίδες. Με τον ερχομό του παιδιού, δεν έχεις το ίδιο κουράγιο για ερωτική ζωή όπως παλιά. Είναι κι ο πατέρας κουρασμένος. Πιο πολύ παίζει ρόλο να είστε φίλοι σε μία σχέση πάρα το σεξ. Δεν αρέσουν στον σύζυγο μου οι φωτογραφίες. Σε event έχει τύχει να παραβρεθεί δύο φορές; Όταν κάναμε φωτογράφιση μαζί με την κόρη μας κάθισε μερικά δευτερόλεπτα».

Στην πορεία, η ίδια αποκάλυψε πως: «Ένας από τους δεσμούς μου είχε εφαρμογή εντοπισμού για να βλέπει πού είμαι. Είχα πάει για ψώνια και μια φίλη μου τον είδε έξω από το μαγαζί».

Στην πορεία, το μοντέλο θυμήθηκε το πιο αποτυχημένο ραντεβού της ζωής της ενώ αποκάλυψε πως δεν τη φλερτάρουν στον δρόμο.

«Στο σχολείο πήγαινα. Είχα βγει ραντεβού με ένα αγοράκι δεν ήθελε να πληρώσει ούτε τον καφέ του. Γυρίζουμε σπίτι, σταματάει έξω από το σπίτι μου και κοιτάω με γουρλωμένα μάτια. Βγαίνει έξω και κάνει πιπί του ακριβώς στην απέναντι πολυκατοικία. Απέναντι από το σπίτι είχαμε μία κουτσομπόλα κι έλεγα “έχει γούστο”… Εννοείται δεν τον ξαναείδα και ναι είναι το πιο αποτυχημένο ραντεβού που έχω κάνει» είπε.

Η Τζούλια Νόβα συνέχισε: «Δεν μου δίνουν σημασία έξω. Δεν με φλερτάρουν. Το λέω στον άντρα μου και δεν με πιστεύει».