Τζούλια Νόβα: «Δεν επιδιώξαμε την εγκυμοσύνη, οι πιθανότητες ήταν μηδαμινές, έτυχε σαν θαύμα»

516

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Τζούλια Νόβα, καθώς ετοιμάζεται για τον γάμο της και σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Η καλλονή που έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στον Τροχό της Τύχης διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» τόσο για τον γάμο όσο και για την κόρη της.

«Έχω πολύ εύκολη εγκυμοσύνη. Το μόνο που με άγχωσε στο νυφικό ήταν να μην φανεί η κοιλίτσα μου, δεν είμαι από εκείνες που την επιδεικνύουν», είπε αρχικά.

Στην συνέχεια, τόνισε πως θα ήθελε να έχει επανέλθει στα αρχικά της κιλά 1-2 μήνες μετά την γέννηση της κόρη της. «Θέλω ο άντρας μου να με βλέπει, όπως με γνώρισε. Δεν επιδιώξαμε την εγκυμοσύνη, έτυχε σαν θαύμα. Έγινε μια φορά και οι πιθανότητες ήταν μηδαμινές. Ήταν γραφτό να γίνει. Όταν πήγαμε στον γιατρό και ακούσαμε την καρδούλα του, πάθαμε σοκ», είπε.

Μάλιστα, πρόσθεσε πως ο σύντροφός της, Μιχάλης Βιτζηλαίος της άλλαξε εντελώς τον τρόπο, με τον οποίο έβλεπε το ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης. «Μέχρι πριν από έναν χρόνο, ήμουν αρνητική να κάνω παιδί. Άκουγα από τον πρώην σύντροφό μου πως αν κάνει παιδί, καταστρέφεται η ζωή σου. Ο Μιχάλης μου είπε κάτι τελείως αντίθετο. Θέλει να είναι δίπλα μου και να με βοηθάει με το μωρό».

Τέλος, η Τζούλια Νόβα αποκάλυψε το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους και είναι  «Δάειρα».

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα