Τζο Μπάιντεν: Οργή στο Twitter για την ανάρμοστη αγκαλιά στην Εύα Λονγκόρια – «Είναι σεξουαλική παρενόχληση»

309

biden_longoria82_

Δείτε το βίντεο από την αμήχανη στιγμή ανάμεσα στον πρόεδρο των ΗΠΑ και την ηθοποιό – Τα «έβαλαν» και με τη Λονγκόρια που δεν αντέδρασε

Ο λίγων δευτερολέπτων χαιρετισμός της Εύα Λονγκόρια και του Τζο Μπάιντεν, έμελλε να γίνει viral και να φέρει «καταιγίδα» σχολίων στα social media, εις βάρος του Αμερικανού προέδρου και όχι μόνο.

Κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στον Λευκό Οίκο, ο Μπάιντεν αγκαλιάζει την ηθοποιό με έναν τρόπο ανάρμοστο, όπως πολλοί τον περιέγραψαν. Την κρατά σφιχτά και εκείνη φαίνεται να προσπαθεί να απομακρύνει διακριτικά τα χέρια του προέδρου των ΗΠΑ από τη μέση της.

Δείτε το βίντεο

Η αμήχανη στιγμή ανάμεσά τους, καταγράφηκε κατά τη διάρκεια της περασμένης Πέμπτης, οπότε και η Λονγκόρια βρέθηκε καλεσμένη στον Λευκό Οίκο για να παρουσιάσει την νέα της ταινία «Flamin’ Hot».

Η Χολιγουντιανή σταρ ανέβηκε στη σκηνή και ακολούθησε η «ανατριχιαστική» αγκαλιά, όπως γράφουν στο Twitter. Τα «αίματα» στην πλατφόρμα «άναψαν» όταν άρχισαν να αναπαράγονται μαζί με το βίντεο και τα λόγια του Μπάιντεν για την ηθοποιό.

«Γνωριζόμαστε πολύ καιρό. Εκείνη ήταν 17 εγώ 40» είπε προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Τα «έβαλαν» και με τους δύο στο Twitter
Τα σχόλια εναντίον του προέδρου των ΗΠΑ έπεσαν «βροχή» με πολλούς να τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση.

«Αηδία, μετά βίας ξέφυγε από τα νύχια του Τζο Μπάιντεν», «Είναι ανατριχιαστικό» γράφουν.

Ωστόσο, δεν είναι λίγοι και όσοι τα «έβαλαν» και με την Εύα Λονγκόρια. «Μην γίνεις μια Εύα Λονγκόρια, μίλα», «Να λέτε κάτι, μην το υποστηρίζετε» γράφουν.

Δείτε περισσότερα

 

 

longoria9_2
biden11_2
BAINTEN3