Τζέισον Αλεξάντερ: Συνελήφθη ο πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

249

mpritnei-spiars__2_

Ο άνδρας συνελήφθη, καθώς παρενοχλούσε μια γυναίκα συστηματικά, ακολουθώντας τη στο γυμναστήριο και στο σπίτι της – Της τηλεφωνούσε διαρκώς και της έστελνε μηνύματα

O πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ ΣπίαρςΤζέισον Αλεξάντερ συνελήφθη, καθώς φέρεται να παρενόχλησε μια γυναίκα.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, ο άνδρας ακολούθησε παραπάνω από μια φορές τη γυναίκα στο γυμναστήριο, όπου πήγαινε, ενώ όταν εκείνη του ζήτησε να την αφήσει, εκείνος της τηλεφωνούσε επίμονα, της έστελνε μηνύματα και τέλος, εμφανίστηκε απρόσκλητος στο σπίτι της.

Στα νομικά έγγραφα που εξασφάλισε το ΤΜΖ, λέγεται ότι ο Τζέισον Αλεξάντερ την ακολούθησε για πρώτη φορά στις 17 Ιουνίου. Παρά τις προσπάθειες που έκανε η ίδια για να τον αποφύγει, ο άνδρας δεν έδειξε να καταλαβαίνει και συνέχισε να την ενοχλεί.

Περνούσε συνεχώς, με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι της, ενώ την ακολουθούσε μέχρι και το γυμναστήριο. Μάλιστα, η γυναίκα ισχυρίζεται πως την πλησίασε και στην πισίνα του γυμναστηρίου, ενώ η ίδια βρισκόταν με το παιδί της.

Ο Τζέισον Αλεξάντερ βρέθηκε στο κρατητήριο την Τετάρτη και βρίσκεται ακόμα εκεί, με εγγύηση που ζητάται για την απελευθέρωσή του να αγγίζει τα 50 χιλιάδες δολάρια.

Τον περασμένο χρόνο, ο πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς βρέθηκε στη φυλακή, καθώς κατηγορήθηκε για καταπάτηση περιουσίας και βανδαλισμό, μετά την εισβολή στον γάμο της σταρ με τον Σαμ Ασγκάρι.