Τριαντάφυλλος: «Αν μπορούσα να βρω κινητό για να μιλήσω θα το έκανα, δικαιολογώ Δαλάκα και Ασημίνα»

281

Triantafyllos__4_

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο «Survivor All Star», με τους Μπλε, οι οποίοι αποχώρησαν από τον στίβο μάχης, καθότι ένιωσαν αδικημένοι από τη στάση των Κόκκινων. Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής μίλησε για την αποβολή Κατερίνας Δαλάκα και Ασημίνας Χατζηανδρέου, για τη συμπεριφορά του Νίκου Μπάρτζη, αναφέρθηκε στον Ηλία Γκότση και στην τηλεθέαση.

Για την αποχώρηση των δύο γυναικών, οι οποίες αποβλήθηκαν εξαιτίας της παράνομης χρήσης κινητού τηλεφώνου: «Στεναχωρήθηκα με την αποχώρηση της Ασημίνας και της Δαλάκα. Αν ήμουν στη θέση του Μπάρτζη, δεν θα τις έδινα. Στο νοσοκομείο στον Άγιο Δομίνικο δεν είδα να γίνονται όργια. Η παραγωγή σε εμάς ήταν πολύ αυστηρή. Εγώ για να κλέψω φαγητό περπατούσα βράδυ στη ζούγκλα 4 χιλιομέτρα με δική μου ευθύνη και αν πάθαινα κάτι δεν θα πληρωνόμουν ποτέ».

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης σημείωσε: «Η παραγωγή ξέρει τα πάντα. Έχει παντού σεκιούριτι και κάμερες. Αν μπορούσα να βρω κινητό για να μιλήσω, θα το έκανα. Δικαιολογώ απόλυτα Δαλάκα και Ασημίνα. Εγώ δεν είμαι Μπάρτζης και δεν θα τις έδινα. Στον Γκότση πρέπει να δώσουμε… Νόμπελ πυροσβέστη που πέταγε ξύλα για να σβήσει τη φωτιά».

Κλείνοντας, ο Τριαντάφυλλος αναρωτήθηκε για τα νούμερα τηλεθέασης: «Με όλα αυτά πήγε 40-50%; Πόσο πήγε; 25%; Αλήθεια ρε;».