Τι εισπνέει η Άμπερ Χερντ καθώς καταθέτει στη δίκη εναντίον του Τζόνι Ντεπ;

Του Δημήτρη Λαμπράκη

150

Amber Heard's 'Aquaman' colleague Jason Momoa supports Johnny Depp with  surprising detail | Marca

Η δίκη μεταξύ της Άμπερ Χερντ και του Τζόνι Ντεπ συνεχίζεται, ενώ κυκλοφορούν βίντεο που αφήνουν την αίσθηση ότι εισέπνευσε κοκαΐνη κατά τη διάρκεια της δίκης.

Εντύπωση προκαλεί ένα μικρής διάρκειας βίντεο από τη δίκη της Άμπερ Χερντ και του Τζόνι Ντεπ.

Στο βίντεο η 36χρονη φαίνεται εκ πρώτης όψεως να σκουπίζει τη μύτη της με ένα χαρτομάντηλο. Μια πιο προσεκτική ματιά όμως, μας κάνει να διερωτηθούμε αν όντως σκουπίζει τη μύτη της ή αν κλείνοντας διακριτικά το ένα ρουθούνι της με το δάχτυλό της, εισπνέει με το άλλο κάτι που υπάρχει μέσα στο χαρτομάντηλο.

Μετά την εισπνοή, ένα μικρό στίγμα εμφανίζεται στο αριστερό της ρουθούνι, που όμως καθαρίζεται αμέσως από την ίδια. https://twitter.com/LisaNaArtStudio/status/1523762106771726336

 

Τα βίντεο στο twitter που απεικονίζουν την Άμπερ Χερντ να κάνει χρήση κοκαΐνης είναι αποσπασμένα από το παρακάτω βίντεο στο 14ο λεπτό και 38ο δευτερόλεπτο.

Εδώ δε φαίνεται κανένα στίγμα στο ρουθούνι της μετά τον καθαρισμό της μύτης της, ενώ μια συσκευασία με χαρτομάντηλα υπάρχει σε κοινή θέα στα αριστερά της Άμπερ όπως θα παρατηρήσει κανείς ήδη από την αρχή του βίντεο.

Το χαρτομάντηλο όμως που χρησιμοποίησε η Άμπερ δεν προέρχεται από αυτή τη θήκη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, όπως αυτή τουλάχιστον αποτυπώνεται στο βίντεο.

Στο 1:08 βλέπουμε το εξής:

Την ίδια ακριβώς θέση έχει το χαρτομάντηλο που προεξέχει από τη συσκευασία στα αριστερά της Άμπερ (δεξιά όπως κοιτάμε εμείς) και στο 18:57.

Φυσικά η μόνη απόδειξη θα ήταν μια τοξικολογική της εξέταση, όμως και πάλι αν το αποτέλεσμα ήταν θετικό στη χρήση κοκαΐνης, η 36χρονη θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι η χρήση έγινε εκτός της αίθουσας του δικαστηρίου.

Στη δίκη των δύο αντιδίκων σελέμπριτι γίνονται ούτως ή άλλως διαρκώς αναφορές εκατέρωθεν στη χρήση αλκοόλ και ουσιών. Ποιος μπορούσε όμως να φανταστεί μια πιθανή χρήση τέτοιων ουσιών από κάποιον από τους δύο κατά τη διάρκειά της;