Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η νεκροψία για το νεκρό βρέφος που βρέθηκε στα Κοιμητήρια

128

«Υπάρχει η υπόνοια ότι βρισκόταν εντός φορμόλης», λέει η ιατροδικαστής – Οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να δώσουν απαντήσεις

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε νεκρό νεογνό χθες το πρωί, στα Κοιμητήρια της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Λήδα Κοβάτση η οποία διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή, πρόκειται για κύημα περίπου 6 μηνών για το οποίο δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν γεννήθηκε νεκρό ή ζωντανό.

«Ελπίζουμε γι΄αυτό να μας διαφωτίσει η ιστολογική εξέταση» ανέφερε η ιατροδικαστής σημειώνοντας παράλληλα ότι υπάρχει η υπόνοια ότι βρισκόταν εντός φορμόλης, κάτι που αναμένεται να διευκρινιστεί από την τοξικολογική εξέταση.

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που είδα», λέει ο άνδρας που βρήκε το νεκρό βρέφος στα σκουπίδια

«Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που είδα» είπε εμφανώς συγκλονισμένος ο υπάλληλος των κοιμητηριών που βρήκε το νεκρό βρέφος, στον χώρο των κάδων απορριμμάτων.

Όπως ανέφερε στον ΑΝΤ1 το άψυχο σώμα του «ήταν παγωμένο, ήταν γυμνό, ακουμπισμένο έξω από τον κάδο».

«Το έπιασα με τα γάντια που χρησιμοποιώ στην δουλειά μου, είδα ότι είναι νεκρό και το άφησα αμέσως κάτω, για να ειδοποιήσω τις Αρχές», συμπλήρωσε ο κ. Μπουσμουρέλης, εμφανώς σοκαρισμένος ακόμη από όσα βίωσε.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα