Θεσσαλονίκη: Θέμα ωρών η σύλληψη του άντρα που ποδοπάτησε και σκότωσε το γατάκι

375

Η αστυνομία προσήγαγε χθες έναν άντρα από χωριό του Λαγκαδά που είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές με περιστατικό κακοποίησης ζώου.

Πολύ κοντά στα ίχνη του άντρα που ποδοπάτησε και σκότωσε το μικρό γατάκι σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης βρίσκεται η Αστυνομία.

Χθες το απόγευμα οι αστυνομικές αρχές προσήγαγαν έναν άντρα από χωριό του Λαγκαδά που είχε απασχολήσει ξανά με περιστατικό κακοποίησης ζώου, ωστόσο τελικά δε ήταν αυτός ο δράστης της εν λόγω αποτρόπαιας πράξης.

Το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας έχει σταλεί σε ειδικά εργαστήρια για να καθαρίσει η εικόνα και να φανεί καθαρά το πρόσωπο του δράστη.

Οι Αρχές πιστεύουν πως είναι θέμα ωρών η σύλληψή του. Ωστόσο, ενδέχεται λόγω της δημοσιότητας που έχει λάβει το περιστατικό ο δράστης να έχει κρυφτεί.

Σημειώνεται πως στη δικογραφία αναγράφεται «πιθανή θανάτωση ζώου» καθώς το άψυχο σώμα του ζώου δεν έχει βρεθεί. Χθες, αναμενόταν να καταθέσει μία γυναίκα που είχε δει το νεκρό γατάκι, ωστόσο δεν πήγε ποτέ στο ΑΤ Λευκού Πύργου, παρά μόνο ο άντρας που είχε τα δύο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας.