Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 35χρονος που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της συντρόφου του

88

viastis_thess__4_

Στην απολογία του ο 35χρονος είπε ότι όσα υποστηρίζει η 14χρονη είναι ψεύδη που βασίζονται σε ιστορία που έχει κατασκευάσει για να εκδικηθεί τον ίδιο και τη μητέρα της

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην 2η Τακτική Ανακρίτρια, ο άντρας ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης κόρης της συντρόφου του, στη Θεσσαλονίκη.

O 35χρονος Γεωργιανός που κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, ισχυρίστηκε στην απολογία του στον ανακριτή ότι όσα υποστηρίζει η 14χρονη είναι ψέματα τα οποία βασίζονται σε ιστορία που έχει κατασκευάσει για να εκδικηθεί τον ίδιο και την μητέρα της, επειδή της έκαναν επίπληξη καθώς δεν τα πήγε καλά με τα μαθήματα του σχολείου. Ο 35χρονος με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ αρνείται την κατηγορία που τον βαραίνει.

viastis_thess__2_

Όπως είπε η συνήγορος υπεράσπισης του 35χρονου, Βασιλική – Μαρία Νικολάου, η προσωρινή κράτηση διατάχθηκε καθώς η ανακρίτρια θεωρεί ότι θα πρέπει να περιμένει την παιδοψυχιατρική εκτίμηση από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

viastis_thess__3_

«Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε και συνεχίζει να αρνείται τις καταγγελίες της ανήλικης και η μητέρα της υποστηρίζει τα όσα αναφέρει ο κατηγορούμενος», δήλωσε. Όπως είπε στη συνέχεια, μητέρα και πατριός, ισχυρίζονται ότι όσα κατήγγειλε η 14χρονη ήταν πάνω στην ανάγκη της να αμυνθεί στην επίπληξη που υπήρχε από την οικογένεια και θεωρούν ψευδή τα όσα είπε η ανήλικη στις Αρχές.

viastis_thess__5_

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 35χρονος, σύντροφος της 30χρονης αλλοδαπής μητέρας της ανήλικης, εδώ και μια εξαετία και μέχρι προ εξαμήνου περίπου, εκμεταλλευόμενος την απουσία της μητέρας λόγω εργασίας, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα