Θεσσαλονίκη: Κεκλεισμένων των θυρών η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου για το reverge porn

195

porn-panagiotopoulos

Τον Φεβρουάριο του 2022 επιβλήθηκε στον τηλεπαρουσιαστή ποινή φυλάκισης πέντε ετών, με τριετή αναστολή, καθώς και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ για τη διαρροή βίντεο με 31χρονη πρώην σύντροφό του

Κεκλεισμένων των θυρών ξεκίνησε στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων η δίκη, σε δεύτερο βαθμό, του Στάθη Παναγιωτόπουλου για τη διαρροή βίντεο με την πρώην σύντροφό του.

Ο πρώην τηλεπαρουσιαστής κάθεται στο εδώλιο κατηγορούμενος για την πρώτη υπόθεση που απασχόλησε τη δικαιοσύνη. Πρόκειται για την υπόθεση που τον Φεβρουάριο του 2022 του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης πέντε ετών, με τριετή αναστολή, καθώς και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για τη διαρροή βίντεο με 31χρονη πρώην σύντροφό του, ωστόσο κατηγορούμενος άσκησε έφεση επί της πρωτοδικης απόφασης.

Τόσο η έφεση του εισαγγελέα, όσο και του κατηγορουμένου, έγιναν τυπικά δεκτές από το δικαστήριο, ενώ ανάλογα με την πρόοδο της ακροαματικής διαδικασίας, θα αποφασιστεί αν το δικαστήριο θα εξετάσει την υπόθεση σε βαθμό πλημμελήματος, όπως πρωτόδικα, ή αν τη δικάσει σε βαθμό κακουργήματος.

Μετά από αίτημα της συνηγόρου της καταγγέλλουσας, η δίκη διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, λόγω του ευαίσθητου περιεχομένου των καταθέσεων και για την προστασία της ιδιωτικής ζωής του θύματος.