Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στην 26χρονη που έβαλε κοριό στο αρκουδάκι του παιδιού της

155

arkoudaki

H γυναίκα αναμένεται να υποστηρίξει ενώπιον του ανακριτή ότι έχει στοιχεία τα οποία δικαιολογούν την πράξη της – Υποστηρίζει ότι ήθελε να προστατεύσει το δίχρονο παιδί της

Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε η 26χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι έβαλε κοριό στο αρκουδάκι του παιδιού της για να κρυφακούει τον πρώην σύζυγό της και συνελήφθη την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.

Εις βάρος της γυναίκας ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για παραβίαση του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας και μέχρι την απολογία της στον ανακριτή παραμένει υπό κράτηση.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από καταγγελία του 29χρονου πρώην συζύγου της, σύμφωνα με την οποία, αφού ο ίδιος παρέλαβε το ανήλικο τέκνο τους, βάσει σχετικής απόφασης, μετέβη σε κατοικία που διαμένει, όπου μεταξύ προσωπικών αντικειμένων του παιδιού, εντόπισε λούτρινο κουκλάκι, στο οποίο υπήρχε, επιμελώς κρυμμένο και ενεργοποιημένο usb stick, που κατέγραφε προσωπικές του συνομιλίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα αναμένεται να υποστηρίξει ενώπιον του ανακριτή ότι έχει στοιχεία τα οποία δικαιολογούν την πράξη της, δηλαδή να βάλει συσκευή καταγραφής στο αρκουδάκι του δύο ετών κοριτσιού, για να προστατεύσει το παιδί της.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι ήταν παντρεμένο με σύμφωνο συμβίωσης και μετά το χωρισμό του ζει σε διαφορετικές πόλεις και ο 29χρονος έβλεπε το παιδί κάποιες ημέρες του μήνα και δεν διανυκτέρευε μαζί του.