Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Πιθανή εκταφή της Τζωρτζίνας ακόμη και εντός της ημέρας

338

tzwrtina_patra_new_xr

Στον τάφο του άτυχου κοριτσιού βρίσκεται το τάμπλετ της το οποίο μπορεί να περιέχει πολύτιμα για την υπόθεση στοιχεία – Ίσως συλλεχθούν τρίχες της 9χρονης για να αποκαλυφθεί πώς συνέβησαν τα προηγούμενα περιστατικά – Τα τρία σενάρια για τα κίνητρα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της, δολοφονίας πλέον, της 9χρονης Τζωρτζίνας με θανατηφόρα δόση κεταμίνης, αφού πιθανολογείται πως θα υπάρξει εκταφή του άτυχου κοριτσιού.

Συγκεκριμένα, μέσα από την ανάλυση των δεδομένων από το κινητό τηλέφωνο της κατηγορουμένης μητέρας της Τζωρτζίνας, Ρούλας Πισπιρίγκου, αλλά και τις επικοινωνίες και τις επαφές της στα social media, η ανάκριση θα επιχειρήσει να ρίξει φως στο ερώτημα αυτό και να απαντήσει πως η κατηγορουμένη προμηθεύτηκε την κεταμίνη, και αν την προμηθεύτηκε το έπραξε μόνη της ή και άλλα πρόσωπα την βοήθησαν να βρει τη θανατηφόρα δόση της τοξικής ουσίας.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, για το λόγο αυτό να υπάρξει ακόμη και εκταφή του παιδιού ώστε οι αρχές να πάρουν στα χέρια τους το tablet που φαίνεται ότι βρίσκεται μέσα στον τάφο του κοριτσιού και το οποίο τοποθέτησε εκεί – όπως λέγεται – η κατηγορούμενη πλέον μητέρα του. Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι πιθανόν η εξέλιξη αυτή να έρθει ακόμη και εντός της ημέρας.

Υπό τα δεδομένα αυτά, η 33χρονη σήμερα στο πλαίσιο της απολογίας της δεν μπορεί παρά να δεχθεί κρίσιμες ερωτήσεις από την ανακρίτρια σχετικά με το θέμα της ανεύρεσης της κεταμίνης έστω και αν αρνείται την κατηγορία που της έχει απαγγελθεί.

Όπως είχε εξηγήσει στον ΣΚΑΪ ο ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας Γρηγόρης Λέων, το τάμπλετ μπορεί να περιέχει πολύτιμα στοιχεία για τις αρχές. Επεσήμανε, ωστόσο, ότι υπάρχει κι άλλος λόγος να γίνει αυτή η εκταφή. Όπως είπε, έχει επιβεβαιωθεί η χρήση της κεταμίνης ως αιτία θανάτου, κάνοντας την εκταφή μπορούν να πάρουν τρίχες από τα μαλλιά της για να γίνει ανάλυση και να μάθουν πώς συνέβησαν τα προηγούμενα περιστατικά.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα