Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου έλεγε ότι πεθαίνει από καρκίνο στην οικογένεια πρώην συντρόφου της

508

roula_pispirigou_new_xr

«Για να είναι μαζί του η γυναίκα αυτή έφτασε στο σημείο να τους λέει ότι είναι βαριά άρρωστη», αποκαλύπτει μάρτυρας που προέρχεται από τα Σώματα Ασφαλείας

Μία συγκλονιστική μαρτυρία έφερε στο φως της δημοσιότητας η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Μάρτυρας που προέρχεται από τα Σώματα Ασφαλείας, μίλησε στην εκπομπή για τη Ρούλα Πισπιρίγκου λέγοντας ότι η μητέρα των τριών παιδιών λίγους μήνες πριν παντρευτεί τον εν διαστάσει πλέον σύζυγό της, είχε εμφανιστεί σε συγγενικά του πρόσωπα σαν ετοιμοθάνατη από καρκίνο.

«Αυτά που συνέβησαν τότε ήταν βγαλμένα από ταινία. Όταν γνωρίστηκαν με το γιο του συγγενή μου εκείνος διένυε μία πολύ δύσκολη περίοδο αφού κάποιο μέλος της οικογένειάς του νοσούσε σοβαρά από καρκίνο. Για να είναι μαζί του η γυναίκα αυτή έφτασε στο σημείο να τους λέει ότι είναι βαριά άρρωστη, έλεγε πολλά ψέμματα», είπε ο μάρτυρα στην εκπομπή.

Διαβάστε  περισσότερα στο Πρώτο Θέμα