Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Πρωινό στη «Μεγάλη Βρεταννία» για Παύλο, Νικόλαο και τις συζύγους τους

259

megali_vretania_oikogeneia_tews_2xr

Τα μέλη της οικογένειας του τέως βασιλιά αποχαιρέτησαν τους περισσότερους καλεσμένους στην κηδεία της Δευτέρας

Στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» παραμένουν τα μέλη της οικογένειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου τα οποία χθες, Δευτέρα (16/1), τον αποχαιρέτησαν στη Μητρόπολη για την εξόδιο ακολουθία και στη συνέχεια στο Τατόι όπου ετάφη δίπλα στους γονείς του.

Ο πρωτότοκος γιος του Κωνσταντίνου, Παύλος, η σύζυγός του, Μαρί Σαντάλ, ο αδελφός του, Νίκολαος, η σύζυγός του, Τατιάνα Μπλάτνικ αφού αποχαιρέτησαν τα περισσότερα από τα μέλη των βασιλικών οικογενειών που παραβρέθηκαν στο «αντίο» στον τέως βασιλιά, στη συνέχεια πήραν πρωινό στο ξενοδοχείο που βρίσκεται στην πλατεία Συντάγματος.

vasiliki_oikogeneia_xr

 

Οι περισσότεροι από τους γαλαζοαίματους αναχώρησαν το βράδυ της Δευτέρας μετά το δείπνο που παρέθεσε η τέως βασιλική οικογένεια σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Νωρίς το πρωί της Τρίτης (17/1)  αναχώρησε από τη χώρα μας η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας και ο διάδοχος του θρόνου Φρειδερίκος, ο βασιλιάς της Σουηδίας, Κάρολος Γουσταύος ΙΣΤ΄, ο Μέγας Δούκας του Λουξεμβούργου Ερρίκος και ο διάδοχος της Νορβηγίας, πρίγκιπας Χάακον.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα