Τέλη Ιουλίου στην Ελλάδα η Αθηνά Ωνάση!

183

Μπορεί να έχει πουλήσει τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα στην Ελλάδα, αλλά ακόμα υπάρχουν πράγματα που συνδέουν την Αθηνά Ωνάση με τη χώρα μας.

Η χρυσή κληρονόμος θέλει ν’ απαλλαχτεί απ’ όλα όσα θυμίζουν την καταγωγή της και να σπάσει την «κατάρα» των Ωνάσηδων.

Η τελευταία φορά που είχε επισκεφθεί την Ελλάδα ήταν το 2007 στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Athina Onassis Horse Show. Τότε αγωνιζόταν ο Αλβάρο και εκείνη τον θαύμαζε από την κερκίδα. Ακόμη και μετά το deal που έκλεισε με την οικογένεια Ριμπολόβλεφ και τη νέα εποχή του Σκορπιού, απέφυγε να επισκεφθεί μέρη που συνδέθηκαν στενά με την οικογενειακή της ιστορία.

Σύμφωνα με το Gala, φέτος, η Ελλάδα καλεί την Αθηνά, μέσω της διοργάνωσης Longines Jumping Nations Cup που έχει αναλάβει η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας και πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Μαρκόπουλο στα τέλη Ιουλίου. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ένα από τα σημαντικότερα events ιππασίας στον κόσμο, γεγονός που βάζει την Ελλάδα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Οι επιδόσεις και η βαθμολογία παίζουν καθοριστικό ρόλο στην κατάταξη των ιππέων, γι’ αυτό και οι ενδιαφερόμενοι έχουν φροντίσει να σημειώσουν τις συγκεκριμένες ημερομηνίες στην ατζέντα τους. Η Αθηνά, απ’ ότι φημολογείται, σκέφτεται σοβαρά να παραβρεθεί σε αυτό το σημαντικό ιππικό ραντεβού. Άλλωστε, αγωνίζεται ακόμη έχοντας το ελληνικό εθνόσημο στο πέτο για το οποίο δείχνει υπερήφανη.