Τέιλορ Σουίφτ: Με μια μπαλάντα αποχαιρέτησε τη θαυμάστριά της που πέθανε στη συναυλία της

183

taylor_swift279

Η 23χρονη Άνα Κλάρα Μπενεβίντε πέθανε από ανακοπή, λόγω σοβαρής αφυδάτωσης εν μέσω καύσωνα στη Βραζιλία

Η Τέιλορ Σουίφτ απέτισε φόρο τιμής στην Άνα Κλάρα Μπενεβίντες, την 23χρονη κοπέλα που έχασε τη ζωή της, έπειτα από καρδιακή ανακοπή λόγω αφυδάτωσης στην περιοδεία της ποπ σταρ.

Η 33χρονη παγκόσμια σούπερ σταρ ερμήνευσε τη μπαλάντα της, «Bigger Than the Whole Sky», για το πένθος μιας πρόωρης απώλειας, ως ένα τραγούδι-έκπληξη στην performance της, το βράδυ της Κυριακής 19 Νοεμβρίου.

Δείτε βίντεο

Ο καύσωνας στη Βραζιλία δεν βοηθά τη Σουίφτ να πραγματοποιήσει όλες τις εμφανίσεις της. Οι συναυλίες πραγματοποιούνται στο στάδιο Νίλτον Σάντος, μακριά από τις παραλίες του Ρίο, σε μια πιο ζεστή βόρεια γειτονιά. Η Σουίφτ ανήρτησε την απόφαση να αναβάλει τη συναυλία του Σαββάτου στο Instagram περίπου δύο ώρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη.

Taylor_Swift

Την ίδια ώρα, τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο με τη Σουίφτ να αναπνέει με δυσκολία στη συναυλία της στη Βραζιλία. Αφού ολοκλήρωσε το κομμάτι της, η Σουίφτ στάθηκε στη σκηνή με ανοιχτό το στόμα της, να προσπαθεί να πάρει ανάσες και τα διεθνή μέσα δημοσίευσαν τα κλιπ, γράφοντας ότι υπάρχει «ανησυχία για την ποπ σταρ».

Δείτε το βίντεο