Άντζελα Δημητρίου: Η έκπληξη στα γενέθλια της κόρης της

218

antzela_kori49

«Σε αγαπάω πολύ» είπε τραγουδιστά στην Όλγα Κιουρτσάκη κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της σε κέντρο διασκέδασης στις ΗΠΑ – Δείτε το βίντεο

Στο πλευρό της Άντζελας Δημητρίου βρέθηκε η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, με αφορμή τις συναυλίες της στην Αμερική.

Μητέρα και κόρη είχαν μια ιδιαίτερη στιγμή, όταν η λαϊκή τραγουδίστρια διέκοψε για λίγο το πρόγραμμα της εμφάνισής της, για να τραγουδήσει στην Όλγα Κιουρτσάκη το τραγούδι για τα «χρόνια πολλά». Κρατώντας ένα γλυκό με ένα κεράκι, η Όλγα Κιουρτσάκη σηκώθηκε, όσο η μητέρα της, της τραγουδούσε και αφού έκανε μια ευχή, έσβησε την τούρτα της.

«Σε αγαπάω πολύ» είπε τραγουδιστά στην κόρη της, η Άντζελα Δημητρίου, με τους θαμώνες να χειροκροτούν.

Δείτε το βίντεοH Όλγα Κιουρτσάκη και ο σύζυγός της, Φώτης Λιόσης υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί την 1η του Αυγούστου, με την οικογένεια να πλέει να σε πελάγη ευτυχίας.

Η Άντζελα Δημητρίου ήταν δίπλα στην κόρη της στο μαιευτήριο από την πρώτη στιγμή και δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της, όταν μιλούσε για το μωρό.

Μια μέρα μετά τη γέννησή του και μιλώντας στην κάμερα του «Καλοκαίρι Yes» η τραγουδίστρια είπε: «Γεννήσαμε, είμαστε μια χαρά. Ένα υγιέστατο κοριτσάκι, μου μοιάζει. Όλα καλά», ενώ στην πρώτη της ανάρτηση στα social media, τόνισε: «Ένας αστείρευτος πηγαίος έρωτας που γέμισες τις καρδιές μας με την γέννηση σου. Αγγελούδι μας καλώς ήρθες, Όλγα με έκανες πολύ ευτυχισμένη».