Τατιάνα Μπλάτνικ: Το μήνυμά της για την εξαφάνιση του θετού αδερφού της

165

tatianna-blatnik-m

«Οι σκέψεις και οι προσευχές σας ήταν πηγή δύναμης για την οικογένειά μας» τονίζει μεταξύ άλλων

Εδώ και δέκα ημέρες αγνοείται ο θετός αδερφός της Τατιάνας Μπλάτνικ, Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ, ο οποίος εθεάθη για τελευταία φορά στο Μαλιμπού.

Με μήνυμά της στα social media η Τατιάνα Μπλάτνικ, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης αλλά και σε όσους εργάζονται μέρα και νύχτα ψάχνοντάς τον. «Οι σκέψεις και οι προσευχές σας ήταν πηγή δύναμης για την οικογένειά μας» τονίζει μεταξύ άλλων.

«Ζητάμε τη συνεχή υποστήριξή σας. Κάθε πληροφορία που μπορεί να έχετε, όσο μικρή κι αν είναι, μπορεί να κάνει τη διαφορά» προσθέτει.

Δείτε την ανάρτησή της:

blatnik

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Πριν από δέκα ημέρες, ο αδερφός μου, ο αδερφός μας, ο Atti, εξαφανίστηκε. Θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου για τα  μηνύματα αγάπης και υποστήριξης αλλά και σε όλους τους ανθρώπους που εργάζονται μέρα και νύχτα ψάχνοντάς τον.

Σημαίνει τα πάντα για εμάς, καθώς συνεχίζουμε να ψάχνουμε για τον αδερφό μας που εθεάθη για τελευταία φορά στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια.

Οι σκέψεις και οι προσευχές σας ήταν πηγή δύναμης για την οικογένειά μας. Ζητάμε τη συνεχή υποστήριξή σας. Κάθε πληροφορία που μπορεί να έχετε, όσο μικρή κι αν είναι, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας».