Καίτη Γαρμπή για Χρήστο Μάστορα: Δεν μπορώ να τον φανταστώ ως Καζαντζίδη, αλλά πιστεύω ότι θα τον φέρουν και θα μοιάζει

76

garmpi-mastoras

Από φωνή είναι σίγουρο ότι θα είναι καταπληκτικός, πρόσθεσε η τραγουδίστρια

Η Καίτη Γαρμπή, επιστρέφοντας από την Αυστραλία στην οποία είχε πάει για περιοδεία με τον σύζυγο και τον γιο της, Διονύση και Δημήτρη Σχοινά, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό».

Την τραγουδίστρια συνάντησε η κάμερα της εκπομπής στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», η οποία περιέγραψε τις δύο εβδομάδες που πέρασε στην Αυστραλία, τα 27 χρόνια με τον Διονύση Σχοινά και σχολίασε τον Χρήστο Μάστορα που θα υποδυθεί σε επερχόμενη ταινία τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Αρχικά, η Καίτη Γαρμπή ανέφερε: «Είμαστε πολύ κουρασμένοι και πολύ ικανοποιημένοι. Είναι μαγικά κάθε φορά που βγαίνουμε εκτός Ελλάδος και βλέπουμε πόσο μας αγαπάνε οι Έλληνες του εξωτερικού. Είναι μεγάλη συγκίνηση και νιώθουμε πολύ μεγάλοι σταρ. Λείπαμε για 2 εβδομάδες».

Για τον σύζυγό της και τα πολλά χρόνια κοινής πορείας τους, η τραγουδίστρια είπε: «Τι να αποδείξουμε, τι να πούμε για τη σχέση μας με τον Διονύση; Έχουν περάσει 27 χρόνια και είμαστε μαζί. Δεν χρειάζεται να λέμε τίποτα. Η στάση ζωής μας όλα αυτά τα χρόνια τα λέει όλα. Ό, τι και να κάνει, ο Διονύσης είναι όμορφος».

Σχετικά με τη μεταμόρφωση του Χρήστου Μάστορα στον Στέλιο Καζαντζίδη, για τις ανάγκες της ταινίας «Υπάρχω», η Καίτη Γαρμπή σχολίασε: «Αυτό το παιδί (ο Χρήστος Μάστορας) το αγαπάνε όλοι. Το αγαπάμε όλοι οι καλλιτέχνες. Είναι από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της γενιάς του, είναι καταπληκτικός, είναι πανέμορφος, έχει μια συγκλονιστική φωνή, χωράει παντού. Θα το κάνει, πηγαίνει η φωνή του, θα τα πει ωραία τα τραγούδια του Καζαντζίδη και με τη βοήθεια του σκηνοθέτη θα γίνει τέλειο».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις της, είπε: «Τώρα, δεν ξέρω, δεν μπορώ να φανταστώ τον Χρήστο ως Καζαντζίδη, αλλά λίγο που τον είδα με το μουστάκι, πιστεύω ότι θα τον φέρουν και θα μοιάζει. Από φωνή είναι σίγουρο ότι θα είναι καταπληκτικός».