Συνελήφθη η 55χρονη που αποπειράθηκε να αρπάξει το 2χρονο αγοράκι στο Κουκάκι

326

gynaika-xeiropedes

Η απόπειρα αρπαγής ενός δίχρονου αγοριού μέσα από τα χέρια της θείας του, στο Κουκάκι, απασχολεί τις τελευταίες μέρες τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες όλα ξεκίνησαν περίπου στις 13:30 το μεσημέρι της Παρασκευής στην οδό Μεϊντάνη, στο νούμερο 17.

Στο σημείο αυτό, η ανυποψίαστη 38χρονη θεία του δυο ετών ανηλίκου, πάρκαρε το αυτοκίνητό της, προκειμένου να πάει σπιτι του το ανιψάκι της που μένει στον ίδιο δρόμο. Όταν η 38χρονη πάρκαρε, τότε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τους πλησίασε μια 55χρονη κάτοικος της περιοχής και άρχισε να τους φωνάζει.

«Η κυρία είχε απασχολήσει τη γειτονιά αρκετές φορές και για αρκετά χρόνια. Κατά τις 2:30-3 η ώρα, αρχίσει κάθε μέρα να φωνάζει ‘Καρατζαφέρη, Καρατζαφέρη’ και ότι ‘μου πήραν τα λεφτά’. Βγαίνω έξω, είδα περιπολικό και είδα που την πη΄ραν και την έβαλαν στο αυτοκίνητο. Ότι άκουσα, έλεγε πως δεν θυμάται ποιον έχει χτυπήσει. Δεν μιλούσε σταθερά για αυτά που έχει κάνει, μίλαγε για κάποια Κινέζα. Γείτονες μου είπαν πως το παιδάκι είναι καλά» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα