Συνεχίζει με Έλλη Κοκκίνου στη Θεσσαλονίκη τις εμφανίσεις του ο Νότης Σφακιανάκης

Μετά το αιφνίδιο φινάλε του Γκάζι Live, ο Νότης Σφακιανάκης δεν θα μείνει για πολύ εκτός πίστας καθώς έχει ήδη κλείσει την επόμενη δουλειά του. Ο γνωστός καλλιτέχνης όπως ήταν προγραμματισμένο θα εμφανιστεί έχοντας στο πλευρό του την Έλλη Κοκκίνου σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα ο τραγουδιστής ξεκινάει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του στο «Club Vogue» μαζί με την Έλλη Κοκκίνου, και η πρεμιέρα εκτός απροόπτου θα γίνει την Παρασκευή 29 Μαρτίου.

Όπως είναι ήδη γνωστό ο Νότης Σφακιανάκης και η Πάολα δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τις προγραμματισμένες τους εμφανίσεις στο Gazi Live καθώς η Πάολα τα «βρόντηξε» και έφυγε νωρίτερα.

«Δυστυχώς, οι αρχές μου και κυρίως η ψυχή μου δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο, τη συμπεριφορά και τις “ιδιοτροπίες” του κυρίου Σφακιανάκη», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.