Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια – Βίντεο και φωτογραφίες

226

sygkentrwsi-1Τη συγκέντρωση διοργανώνει η «Εστία Πατερικών Μελετών», ενώ συμμετέχουν κι άλλοι ελληνορθόδοξοι φορείς – Παρών και ο Δημήτρης Νατσιός της Νίκης

Συλλαλητήριο κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και της τεκνοθεσίας, πραγματοποιείται το μεσημέρι της Κυριακής στο Σύνταγμα, έπειτα από κάλεσμα της «Εστίας Πατερικών Μελετών».

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε για το συλαλλητήριο, η οργάνωση αναφέρει πως με αυτό τον τρόπο εκφράζουν την αντίθεση τους στη «σοδομοποιηση της ελληνικής κοινωνίας» και τονίζουν την επιθυμία τους «να αποτραπεί η υιοθεσία ορφανών παιδιών, που θα αποτελούν ψευδαίσθηση καρπών μιας αφύσικης και άκαρπης συζευξης». Ακόμη, υπογραμμίζουν πως δεν θέλουν να γίνουν «συνένοχοι στο έγκλημα κατά των αθώων παιδιών».

 

 

 

Μάλιστα, καταλήγουν στο κάλεσμά τους για το συλλαλητηριο, λέγοντας πως: «Αν δεν αντιδράσουμε, θα σηκωθούν οι πρόγονοι μας από τους ταφους!». Στη συγκέντρωση μετέχουν και άλλοι ελληνορθόδοξοι φορείς, ενώ παρών είναι και ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός.

Οι συγκεντρωμένοι κρατούν εικόνες Αγίων, Σταυρούς και πλακάτ που μεταξύ άλλων γράφουν: «Λέμε ΌΧΙ στο νομοσχέδιο-έκτρωμα περί γάμου και τεκνοθεσίας ομοφυλοφίλων», «Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια», «Η ομοφυλοφιλία δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα». 

Δείτε φωτογραφίες από το Σύνταγμα

syllalitirio-1
syllalitirio-2
syllalitirio-3
syllalitirio-4
syllalitirio-5
syllalitirio-6
syllalitirio-7
syllalitirio-8
syllalitirio-9
syllalitirio-10
syllalitirio-11
syllalitirio-12
syllalitirio-13
syllalitirio-14
syllalitirio-15
syllalitirio-16
syllalitirio-17
syllalitirio-18
syllalitirio-19
syllalitirio-20
Ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός
syllalitirio-21
Στο Σύνταγμα βρίσκεται και ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός
syllalitirio-22
sygkentrwsi-1
sygkentrwsi-2
sygkentrwsi-3
sygkentrwsi-4
sygkentrwsi-5
sygkentrwsi-6