Σταμάτης Μαλέλης στο Πρωινό: «Θέλω να βρω την καινούργια τηλεόραση»

318

malelisnewpost523

Ο Σταμάτης Μαλέλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά το Πρωινό και μίλησε για πρόσωπα της τηλεόρασης,τα νέα του επαγγελματικά σχέδια, αλλά και για προσωπικά βιώματα.

 

Ξεκινώντας την συνέντευξη ο Σύμβουλος Ενημέρωσης του ΣΚΑΙ αναφέρθηκε στην νέα τηλεόραση η οποία θα αποτελεί ουσιαστικά μία σύμπραξη διαδικτύου και τηλεοπτικού προγράμματος. Ενώ απάντησε στις φήμες περιί τσακωμού του με στέλεχος του ΣΚΑΙ “Ακούστηκαν πολλά για τον νέο μου ρόλο στον ΣΚΑΙ, ότι τσακώθηκα με την Κουτσαφτάκη (..), αυτά τα ακούω και γελάω δήλωσε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Μιλώντας για τα πρόσωπα της τηλεόρασης είπε ότι πολλές εκπομπές είναι καλές όμως μία είναι αυτή που ο ίδιος ξεχωρίζει:« Από τις εκπομπές της τηλεόρασης ξεχωρίζω τους Ράδιο Αρβύλα» ενώ δήλωσε πως το πρόσωπο που του λείπει από την τηλεόραση είναι ο Θέμος Αναστασιάδης.

Όσον αφορά τα νέα επαγγελματικά του βήματα άφησε ανοιχτό το γεγονός ότι του έχουν γίνει πολλές προτάσεις και όλα είναι στο τραπέζι.

Ένα από τα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα είναι τα αιχμηρά σχόλια του Πέτρου Τατσόπουλου προς την ερμηνεύτρια Νατάσα Μποφίλιου.

Ο Σταμάτης Μαλέλης μίλησε για το θέμα και υπερασπίστηκε την δημοφιλής τραγουδίστρια λέγοντας:« Πάντα θα υπερασπίζομαι όσους δέχονται bullying.»Παράλληλα δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι έχει δεχτεί και εκείνος bullying μέσα στη δουλειά.