Σταμάτης Μαλέλης: “Ο πρωθυπουργός είναι ηττημένος κυνικός και εκτός πραγματικότητας”

Ο Γραμματέας επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Σταμάτης Μαλέλης μίλησε στην εκπομπή του Σκαι “Σήμερα” για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα

Ένας ηττημένος κυνικός και εκτός πραγματικότητας πρωθυπουργός απέδειξε σήμερα για άλλη μια φορά ότι βάζει σε κίνδυνο την πατρίδα για λίγες μέρες εξουσίας .Όπως βάζει σε κίνδυνο τη συνοχή της κοινωνίας και το μελλοντικής χώρας συνεχίζοντας να διχάζει. Γαντζωμένος στην καρέκλα του εκλιπαρούσε τον ακροδεξιό εταίρο του να μην τον εγκαταλείψει Σήμερα οι Έλληνες έζησαν την αρχή του τέλους ενός πρωθυπουργού που τους εξαπάτησε και προσπάθησε να τους στερήσει κάθε ελπίδα για το μέλλον Δυστυχώς για αυτόν ούτε η σημερινή παράσταση μελό μπορεί πια να τον σώσει. Αυτός και η παρέα του βλέπουν τους τίτλους τέλους .Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.