ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΛΕΛΗΣ: «Φέτος θα υλοποιήσουμε τις φρέσκιες ιδέες των μαθητών μας»

213

040113205326_6667

 

 

Ο Σταμάτης Μαλέλης κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη» με οικοδέσποινα την Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε για όλα, αλλά στάθηκε στην προτεραιότητά του και στην επαγγελματική του αδυναμία που δεν είναι άλλη από την σχολή τηλεόρασης και δημοσιογραφίας!

«Η σχολή μας είναι πραγματικά πρωτοποριακή. Είμαι πολύ περήφανος σε αυτό που δώσαμε στα παιδιά. Προσφέρουμε πολλά σε ότι αφορά το θέμα του ήθους της αξιοπρέπειας της ενίσχυσης με καινούργιες γνώσεις».

Η σχολή τηλεόρασης και δημοσιογραφίας του Σταμάτη Μαλέλη «Μπαίνει σε ένα περιβάλλον που κυριαρχεί νέα τεχνολογία» όπως είπε ο ίδιος και τονίζοντας ότι «Είναι η μόνη σχολή που έχει μπει στα New Media”.

Η σχέση του δασκάλου Σταμάτη Μαλέλη με τους μαθητές της σχολής είναι μία σχέση ανθρωπινή. Μία σχέση αληθινή, τρυφερή και δημιουργική, αφού εκείνος θέλει να διδάσκει στα παιδιά τα μυστικά της τηλεόρασης, εκείνος να τους ξεναγεί στα εντυπωσιακά studios των τηλεοπτικών εκπομπών… εκείνος θέλει να είναι ο «ξεναγός» των παιδιών του στον όμορφο και λαμπερό κόσμο της τηλεόρασης.

«Τα κανάλια χρειάζονται νέα και φρέσκα πρόσωπα και ιδέες και η New Media Studies φροντίζει πολύ καλά γι΄ αυτό» διευκρίνισε.

Άλλωστε τα λόγια είναι περιττά όταν η εικόνα μιλά από μόνη της, καθώς πολλά παιδιά έχουν απορροφηθεί σε πολλές εκπομπές και στο δελτίο ειδήσεων του STAR, αλλά και σε άλλα κανάλια.
«Δεν είδα ποτέ την σχολή σας επιχείρηση» αναφέρει χαρακτηριστικά και γι΄ αυτό το λόγο οι θέσεις φοίτησης στη σχολή New Media Studies είναι περιορισμένες.

Έτσι λοιπόν αν θέλετε κι εσείς να γίνεται ένα σημαντικό μέλος της ελληνικής μικρής οθόνης τηλεφωνείτε για πληροφορίες στο 211-1892650. Μην αργήσετε να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα, γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες.