Σπύρος Μαρτίκας: «Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πήγε να καταστρέψει τη σχέση μου»

213

spiros-martikas

«Το σημαντικότερο για τη ζωή μου κι όχι για το παιχνίδι» συμπλήρωσε

Ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε στο Survivor All Star και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι αρχικά, ανέφερε: «Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πήγε να καταστρέψει τη σχέση μου, πάνω απ’ όλα».

«Το σημαντικότερο για τη ζωή μου κι όχι για το παιχνίδι. Όπως ενήργησε η Ελευθερία Ελευθερίου, για το τι θα κάνει ακριβώς, από πίσω κρυβόταν η Ευρυδίκη. Δεν υπάρχει για μένα η Ευρυδίκη, μόνο και μόνο γιατί πήγε να καταστρέψει τη σχέση μου, τίποτα άλλο», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον Νίκο Μπάρτζη. «Δεν το έχετε καταλάβει ότι κάνει τη στρατηγική του κακομοίρη; Δεν το έχετε καταλάβει; Όλοι το ξέρουν. Συνέβησαν διάφορα περιστατικά, αλλά είναι ένα παιχνίδι. Ο καθένας θα το παίξει όπως θέλει κι ο κόσμος θα το κρίνει», τόνισε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Περάσαμε πολλά μαζί του, όχι μόνο εγώ, αλλά όλοι οι παίκτες. Το ότι έβρισε με απειλές τον άνθρωπο που μας πρόσεχε, είναι ένα περιστατικό το οποίο το ξέρουμε όλοι, το ζήσαμε όλοι, χωρίς λόγο. Έγιναν πολλά, αλλά κρίνω το παιχνίδι, γιατί παίχτηκε πίσω από τις κάμερες και όχι μπροστά».