Αριάνα Γκράντε: Οι θαυμαστές ανησυχούν για την απώλεια βάρους – «Φαίνεται διαφορετική»

353

ariana_grande

Σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok, η διάσημη τραγουδίστρια παρουσιάζεται αρκετά αλλαγμένη

Με ένα πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok η Αριάνα Γκράντε προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στους θαυμαστές της.

Συγκεκριμένα, οι φαν εξέφρασαν τον προβληματισμό τους, καθώς η τραγουδίστρια φαίνεται να έχει χάσει βάρος.

Το κλιπ αποτελεί μια προωθητική ενέργεια για τη συνεργασία της Γκράντε με την εταιρεία καλλυντικών «R.E.M. Beauty». Στο βίντεο, το οποίο γυρίστηκε στο σπίτι της, φορούσε ένα ροζ μπλουζάκι και σε ένα πλάνο είχε ένα λευκό φούτερ με κουκούλα. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε αλογοουρά, γεγονός που άφηνε τον λαιμό και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της ακάλυπτα και ορατά.

Δείτε το βίντεο

Το διαδίκτυο γέμισε από θεωρίες αλλά και ανησυχία για την υγεία της ποπ σταρ. Ενώ, πολλοί τη χαρακτήρισαν αγνώριστη.

«Ποιος άλλος γνωρίζει το συναίσθημα; Το μακιγιάζ κάνει όλη τη διαφορά… αλλά ποτέ δεν θα χορτάσουμε το #attheborderline eyeliner marker ή το μολύβι χειλιών», σχολίασε η τραγουδίστρια.

Οι αντιδράσεις των φαν στο βίντεο

Πολλοί από τους followers δεν ενδιαφέρθηκαν τόσο για το προϊόν που διαφήμιζε, όσο για τη δραστική, κατά εκείνους, αλλαγή στην εμφάνισή της.

«Κάποιος είπε ότι μοιάζει με AI generated», σχολίασε ένας θαυμαστής.

Ένας άλλος ακόλουθος πρόσθεσε: «Κάθε φορά που βλέπω φωτογραφίες αυτής της γυναίκας, φαίνεται διαφορετική».

Ένα τρίτο άτομο παρατήρησε: «Παλιά ήταν όμορφη…».

Η Γκράντε απάντησε σε αυτού του είδους τις ανησυχίες που είχαν προκληθεί, ήδη από τον Απρίλιο, με ένα βίντεο στο TikTok, λέγοντας: «Ήθελα απλώς να αντιμετωπίσω τις ανησυχίες σας σχετικά με το σώμα μου και να μιλήσω λίγο για το τι σημαίνει να είσαι ένα άτομο με σώμα και να σε βλέπουν και να σου δίνουν τόσο μεγάλη προσοχή».

Η τραγουδίστρια πρόσθεσε: «Νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε πιο ευγενικοί και λιγότερο άνετοι στο να σχολιάζουμε τα σώματα των ανθρώπων, ό,τι κι αν συμβαίνει. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να φαίνεσαι υγιής και όμορφος. Ξέρω προσωπικά, για μένα, το σώμα με το οποίο συγκρίνετε το σημερινό μου σώμα ήταν η πιο ανθυγιεινή εκδοχή του σώματός μου».

Και στο τέλος δήλωσε: «Έπαιρνα πολλά αντικαταθλιπτικά, έπινα με αυτά, έτρωγα άσχημα και ήμουν στη χειρότερη στιγμή της ζωής μου όταν έμοιαζα όπως εσείς θεωρείτε ότι είμαι υγιής. Αλλά αυτό, στην πραγματικότητα, δεν ήταν το υγιές μου».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock