Σον Πεν: Η κοινή του εμφάνιση με τη Λέιλα Τζορτζ, έναν μήνα μετά το διαζύγιό τους

141

leyla_sean

Αν και το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε πριν έναν μόλις μήνα, το ζευγάρι περνάει χρόνο μαζί  στην παραλία του Κόνι Άιλαντ – Βρίσκονται εκεί για τις ανάγκες της νέας ταινίας του ηθοποιού – «Φιλικό» το κλίμα μεταξύ τους

Παρά την οριστικοποίηση του διαζυγίου τους, πριν από έναν μόλις μήνα, ο Σον Πεν και η Λέιλα Τζορτζ έκαναν μια κοινή εμφάνιση.

Το πρώην ζευγάρι εμφανίστηκε στην παραλία του Κόνι Άιλαντ, όπου βρίσκεται ο ηθοποιός για τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Black Flies».

Αν και δεν έχει γίνει κάποια νύξη για επανασύνδεση, οι δύο πρώην σύζυγοι εθεάθησαν μαζί, ενώ πηγές που βρέθηκαν κοντά τους, αναφέρουν πως το κλίμα μεταξύ τους ήταν φιλικό.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, στην παρέα τους ήταν και το σκυλάκι που υιοθέτησαν μαζί το 2017.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχει κάποιο ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Πρόσφατα ο ηθοποιός είχε μιλήσει στο περιοδικό «Hollywood Authentic» για τους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό.

«Υπάρχει μία γυναίκα, με την οποία είμαι τόσο ερωτευμένος ακόμα και τώρα. Είναι η Λέιλα Τζορτζ, εκείνη με την οποία κατέστρεψα τον γάμο μου. Ήμασταν παντρεμένοι για έναν χρόνο, αλλά για πέντε χρόνια περίπου την παραμελούσα», είπε αρχικά.

«Δεν ήμουν άπιστος, ούτε έκανα τις συνηθισμένες βλακείες. Όμως, επέτρεψα στον εαυτό μου να πιστέψει πως κάποια πράγματα είναι πολύ σημαντικά. Οπότε κατέληξα με κατάθλιψη κι έπινα αλκοόλ από τις 11 το πρωί, βλέποντας ειδήσεις και νιώθοντας απόγνωση», εξήγησε. Όπως ανέφερε αργότερα, αυτή η κατάσταση δεν ήταν ευχάριστη για την αγαπημένη του κι είχε ως αποτέλεσμα να τον αφήσει.

«Όπως φάνηκε, οι όμορφες, ευγενικές, με φαντασία και ταλέντο γυναίκες που παντρεύονται άντρες μεγαλύτερούς τους, δεν απολαμβάνουν μία τέτοια κατάσταση, όταν ξυπνούν από τον ήρεμο ύπνο τους και βλέπουν τον σύζυγό τους να κάθεται στην ίδια θέση του καναπέ από τις 4 τα ξημερώματα και να πίνει βότκα», αναφέρει ο ηθοποιός.

Η 29χρονη Λέιλα Τζορτζ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στο Ανώτερο Δικαστήριο του Λος Άντζελες την Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου του 2021, έναν μόλις χρόνο μετά τον γάμο τους.