Σοκ! Σύλληψη πρώην παίκτριας reality με την κατηγορία της επίθεσης με μαχαίρι στον σύντροφό της!

164

Σοκάρει η είδηση που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες και θέλει πρώην παίκτρια ριάλιτι παιχνιδιού να έχει συλληφθεί με την κατηγορία της επίθεσης με μαχαίρι στον σύντροφό της!


Ο λόγος για την 32χρονη Sallie Axl που είχε λάβει μέρος στο βρετανικό Big Brotherκαι η οποία συνελήφθη ύστερα από καταγγελία του συντρόφου της Gerard Williamsότι του επιτέθηκε με μαχαίρι. Μάλιστα, προκειμένου να κάνει πιο πειστικό τον ισχυρισμό του, έδειξε στις Αρχές ένα βίντεο στο οποίο η σέξι ξανθιά απεικονίζεται να κρατά ένα μαχαίρι την ώρα που είναι μαζί με τον πρώην -πλέον- σύντροφό της.

Η ίδια, με ανάρτησή της στο instagram έκανε γνωστή την είδηση και θυμωμένη καταφέρθηκε εναντίον του άντρα που είχε μέχρι πρότινος στο πλευρό της ρωτώντας επίμονα πώς μπόρεσε να της κάνει κάτι τέτοιο. Βέβαια, η 32χρονη σεξοβόμβα δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια αφού σκοπεύει να υπερασπιστεί τον εαυτό της στο δικαστήριο στο μέλλον.

Στο βίντεο, το οποίο, όπως υποστηρίζει η ίδια, είναι παλιό απεικονίζεται η ίδια να κρατά το μαχαίρι και να κόβει τις φλέβες της.

Η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες αφού η 32χρονη κοπέλα θέλει να λάμψει, όπως λέει, η αλήθεια για το όλο θέμα…

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω…