Σε διαθεσιμότητα ο YouTuber αντιεμβολιαστής αστυνομικός

104

antiemvoliastis_astynomikos

Σε διαθέσιμότητα τέθηκε ο αντιεμβολιαστής αστυνομικός, που από τον περασμένο Ιούλιο μέσω του YouTube αναρτά βίντεο με αντιεμβολιαστικό περιεχόμενο και κατά του κράτους και της αστυνομίας.

Ο αστυνομικός, που εμφανίζεται στα βίντεο με το όνομα «Τηλέμαχος» υπηρετεί σε αστυνομικό τμήμα της Δυτικής Αττικής. Ο ίδιος ξεκίνησε ξεκίνησε την ανάρτηση αντιεμβολιαστικών βίντεο από τον περασμένο Ιούλιο, μιλώντας κατά των εμβολίων και την υποχρεωτικότητα των τεστ για τον κορωνοϊό. Ήδη έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής τέσσερις Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις (ΕΔΕ).

Με βάση το πόρισμα μίας από τις ΕΔΕ, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, επιβλήθηκε σε βάρος του το διοικητικό μέτρο της διαθεσιμότητας.

Το Αρχηγείο ανακοίνωσε ότι το υλικό υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Επιπλέον, για λοιπά βίντεο-αναρτήσεις του εν λόγω αστυνομικού οι Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις που έχουν διαταχθεί βρίσκονται σε εξέλιξη.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα