Ρούλα Πισπιρίγκου: Βρισιές και απειλές από τις συγκρατούμενές της στις φυλακές Κορυδαλλού

310

Την έβρισαν και την απείλησαν οι κρατούμενες – Διαψεύδονται σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη οι πληροφορίες πως χτύπησε το κεφάλι της στον τοίχο – Η ίδια παραμένει συνεργάσιμη και ζήτησε τηλεόραση στο κελί της – Το κελί της θα βρίσκεται σε ειδική πτέρυγα ασφαλείας για να μην της επιτεθούν και θα προαυλίζεται μόνη

Σε ειδικά διαμορφωμένο κελί και σε απομόνωση, προκειμένου να παρέχεται απόλυτη ασφάλεια, στις φυλακές Κορυδαλλού, κρατείται η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, από την Πάτρα, η οποία κατηγορείται για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέα με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, το βράδυ της Δευτέρας.

Η 33χρονη, μεταφέρθηκε γύρω στις 9 σήμερα το πρωί στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ συγκεντρωμένοι στο σημείο απειλούσαν να την λιντσάρουν και την αποδοκίμασαν. Ωστόσο τα μέτρα μεταγωγής από την Αστυνομία ήταν δρακόντεια και δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Η 33χρονη οδηγήθηκε στο κελί της εν μέσω αποδοκιμασιών και ύβρεων από τις άλλες κρατούμενες των φυλακών, οι οποίες εκτόξευαν απειλές για τη ζωή της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι συνεργάσιμη και μάλιστα έχει αιτηθεί να της χορηγηθεί τηλεόραση για να έχει στο κελί της. Η 33χρονη θα προαυλίζεται μόνη της σε διαφορετικά ωράρια προκειμένου να μην έρθει σε επαφή με τις συγκρατούμενές της και κατ επέκταση η πρόσβαση στο τηλέφωνο θα είναι ανεμπόδιστη. Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής λένε πως εάν χρειαστεί ιατρική βοήθεια αυτή θα της παρασχεθεί άμεσα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 33χρονη μόλις μπήκε στις φυλακές και μετά την άγρια αποδοκιμασία της από τις συγκρατούμενές της, ξέσπασε σε επεισόδιο βάζοντας τα κλάματα. Για το λόγο αυτό, την μετέφεραν προληπτικά στο αναρρωτήριο, ενώ την ίδια ώρα, διαψεύδονται σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη οι πληροφορίες πως η ίδια προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί χτυπώντας το κεφάλι της στον τοίχο.

Στον χώρο βρίσκεται μάλιστα και η ειδική ομάδα του Μεταγωγών προκειμένου να της χορηγηθεί ανά πάσα στιγμή, εάν κριθεί αναγκαίο ιατρική βοήθεια.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα