Ρόδος: 29χρονος προσπάθησε να κάνει σεξ με 14χρονη – Τον συνέλαβαν με τη βοήθεια των γονέων της ανήλικης

166

apoplanisi

Ο 29χρονος που προσέγγισε την 14χρονη μέσω Facebook, είχε ενημερωθεί από το κορίτσι για την ηλικία του

Στη σύλληψη ενός 29χρονου από την Αρχίπολη προχώρησαν αστυνομικοί στη Ρόδο καθώς ο νεαρός προσπάθησε να έχει ερωτική επαφή με 14χρονη την οποία προσέγγισε μέσω του facebook.

Η σύλληψη του 29χρονου έγινε, μάλιστα, με τη βοήθεια των γονέων της 14χρονης που συμμετείχαν στην επιχείρηση της αστυνομίας.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής όταν το ΑΤ Ιαλυσού ενημερώθηκε από τον πατέρα της 14χρονης ότι ένας άνδρας προσέγγισε την κόρη του στο facebook και της πρότεινε να βρεθούν μόνοι τους στο αυτοκίνητο του για να συνευρεθούν ερωτικά. Σύμφωνα με το dimokratiki.gr η 14χρονη είχε ενημερώσει τον άνδρα αυτόν για την λικία της.

Το επόμενο βήμα ήταν η οργάνωση της επιχείρησης της σύλληψης του 29χρονου με τη βοήθεια των γονέων της 14χρονης καθώς η μητέρα της παριστάνοντας την κόρη της, αποδέχθηκε την πρόταση του νεαρού και του πρότεινε να συναντηθούν το απόγευμα της ίδιας ημέρας, σε ξενοδοχείο στην Παστίδα.

Όταν ο άνδρας έφτασε στο ξενοδοχείο έστειλε, πάλι μέσω facebook, στο παιδί ένα βίντεο του ίδιου να είναι μέσα στο αυτοκίνητό του.

Τότε οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στον χώρο στάθμευσης του ξενοδοχείου, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Ο 29χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.