Πρωταγωνιστής «ραγίζει» καρδιές: «Δεν υπάρχει χειρότερο από το να σου λένε κάνουμε ό,τι μπορούμε»

«Ραγίζει καρδίες» ο ηθοποιός μέσα από την αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ο Γιώργος Ζένιος μεταξύ άλλων μίλησε για τον πρόσφατο χαμό του αδερφού του ο οποίος έπασχε από καρκίνο.

Εξιστορεί στο DownTown Κύπρου πως ήταν οι τελευταίες ημέρες του αδερφού του και εξηγεί τον λόγο που αποφάσισε να μην ξανατραγουδήσει ποτέ.

«Δεν υπάρχει, όμως, χειρότερο από το να σου λένε οι ειδικοί «κάμνουμε ό,τι μπορούμε, κύριε Ζένιο, αλλά…». Όταν του είπαν να κάμει και την 24η χημειοθεραπεία, εγύρισεν και μου είπε: «Ρε Κόκο, εν θέλω να την κάμω! Θέλω να πεθάνω…». Έβλεπα τον ότι υπέφερε – εσσίζαν τα σιέρκα του, τα χείλη του, ήταν πολλά τραγικές τούτες οι στιγμές. «Θέλω να πάω σπίτι μου», είπεν μου μιαν ημέρα. «Πάρτον», εσυμφώνησεν ο γιατρός. Επήρα τον. Την τέταρτην εβδομάδα άρχισε τζιαι έπεφτε σε λήθαργο, εξυπνούσε, εξανατζιοιμάτουν. Λίγο πριν το τέλος, εμιλήσαμεν.», εξομολογείται ο Κύπριος ηθοποιός τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Ant1 «Μπρούσκο».

 

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.