Πρεμιέρα Mega: Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες

572

Dora1

Το Mega έχει ήδη κλείσει ένα 24ωρο και τα πρώτα δείγματα είναι θετικά. Η Δώρα Αναγνωστοπούλου μέσα από το πρώτο κεντρικό δελτίο του Μεγάλου καναλιού έδειξε στους τηλεθεατές όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες. Τι ακριβώς συνέβαινε πίσω από τις κάμερες.

«Το Μεγάλο Κανάλι επέστρεψε και ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην ιστορία του με την εμπειρία του παρελθόντος»όπως ανέφερε παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού.

«Η επανεκκίνηση έγινε στις 6 το πρωί σε κλίμα συγκίνησης ανάμεσα σε παλιούς και νέους εργαζομένους» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega παρουσιάζοντας ένα απόσπασμα από όλα όσα συνέβαιναν στους διαδρόμους και στο κοντρόλ του Mega τόσο στην επίσημη νέα έναρξη όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια της πρώτης ημέρας.

Την πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» διαδέχθηκαν στο ζωντανό πρόγραμμα το ενημερωτικό μαγκαζίνο «Mega Mag», το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με την Ράνια Τζίμα στην παρουσίαση και το «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Ένιωσα ότι βρίσκομαι σε ένα καινούριο περιβάλλον αλλά και τόσο γνώριμο! Πολύ όμορφο συναίσθημα», σημείωσε με χαμόγελο ο σεναριογράφος και ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης στην κάμερα του Mega.

 

Πηγή: Πρώτο Θέμα