Καιρός: Συνεχίζεται και αύριο η καλοκαιρία- Χαλάει από το απόγευμα

259

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Τετάρτη (19/2) σχεδόν σε όλη τη χώρα. 

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 -5 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς, στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος ενώ οι ανεμοι θα πνέουν 3 -4 μποφόρ ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 -16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 -4 μποφόρ ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 -14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία, Θράκη οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 -4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -01έως 15 βαθμούς Κελσίου ενώ στα νησιά Ιονίου, την Ήπειρος, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 -4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα αγγίξει τους  17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο
θα είναι αίθριος ο καιρός ενώ παροδικές νεφώσεις προβλέπονται από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 – 4 μποφόρ,και η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη  Κρήτη αναμένονται νεφώσεις που από τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4, μποφόρ ενω η θερμοκρασία θ κυμανθεί από 06 -17 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις αναμένονται στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν  μεταβλητοί 3 -4 μποφόρ ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 -18 βαθμούς Κελσίου.