Πωλίνα: Είχα δεχτεί χρήματα για να κάνω γυμνή φωτογράφιση

123

polinaΗ συμφωνία ήταν να πάμε Σεϋχέλλες, να κάνω φωτογράφιση, να έχω την απόλυτη επιλογή των φωτογραφιών και φυσικά να μην πάρω μία, περιέγραψε

Η Πωλίνα μίλησε για την διαχείριση της εξωτερικής της εμφάνισης κατά την καλλιτεχνική της διαδρομή αλλά και την αποκαλυπτική φωτογράφιση που είχε κάνει για ανδρικό περιοδικό στο παρελθόν.

Για το αν αισθάνθηκε ποτέ ως sex symbol, η Πωλίνα απάντησε: «Η αλήθεια είναι πως δεν πλάσαρα ποτέ τον εαυτό μου ως sex symbol, αφενός γιατί είναι θέμα χαρακτήρα κι αφετέρου ήθελα πάντα να με αγαπήσουν για άλλα μου προσόντα».

Σε ερώτηση για το αν της πρότειναν ποτέ χρήματα για γυμνή φωτογράφιση, η Πωλίνα ανέφερε στη συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν»: «Ναι, στο Playboy. Η συμφωνία όμως ήταν να πάμε Σεϋχέλλες, να κάνω φωτογράφιση, να έχω την απόλυτη επιλογή των φωτογραφιών και φυσικά να μην πάρω μία. Θεωρήθηκε το πιο άσχετο τεύχος Playboy αλλά για μένα, όπως το σχεδίασα, ήταν το απόλυτο marketing για την προώθηση του τραγουδιού μου. Σε μια εποχή μάλιστα που δεν είχε ανοίξει ακόμα η ιδιωτική τηλεόραση. Ο χαμός που επακολούθησε, με δικαίωσε!».