Καλομοίρα: Ήταν πολύ καλός ο πατέρας μου, αλλά στη Eurovision δεν ήρθε

89

kalomoira_45423

Δεν το σκεφτόμουν ότι δεν είναι ο μπαμπάς μου εκεί, έλεγα ότι έτσι είναι, με αγαπάει από μακριά, σχολίασε η τραγουδίστρια

Η Καλομοίρα προχώρησε σε μια εξομολόγηση για τον πατέρα της, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως δεν είχε πάει μαζί της όταν είχε συμμετάσχει στη Eurovision.

Το βράδυ της Παρασκευής η γνωστή τραγουδίστρια εισέβαλε στο σπίτι του TV Queen, όπου συνομίλησε με τις διαγωνιζόμενες για διάφορα ζητήματα.

Αρχικά, για τη σχέση με τον εαυτό της η Καλομοίρα δήλωσε: «Προσπαθώ πολύ να θεραπεύσω τον εαυτό μου, τα πράγματα μέσα μου, γιατί θέλω να είμαι καλό παράδειγμα για τα παιδιά μου, ειδικά για την κόρη μου. Ξέρεις τι λένε; Αν η μάνα σου κουβαλάει ακόμα τον πόνο, θα έρθει σε σένα. Αν το λύσεις όμως, θα το λύσεις για όλη την οικογένεια».

Επιπλέον, περιέγραψε πόσο πολύ επηρεάζεται από τη γνώμη που έχει ο σύζυγός της για την ίδια: «Εγώ είχα ένα θέμα με τον Γιώργο, που έγινε και πρόσφατα. Με πείραζε αν δεν του άρεσε κάτι. Όλος ο κόσμος μπορεί να μου πει ότι κάτι είναι χάλια. Αν μου το πει ο άντρας μου, πεθαίνω και δεν είναι λογικό, δεν πρέπει να είμαι έτσι και δεν μπορούσα να το λύσω».

Δείτε το βίντεο

Και συνέχισε: «Και είχε ζωγραφίσει η κόρη μου μία φωτογραφία της Νέας Υόρκης και του λέει: “Μπαμπά, κοίτα!”. Με κοιτάει σαν να μου λέει: “Αυτό θέλεις να της κάνω;” και άρχισε να της κάνει υπερβολές. Το εννοούσε αλλά έκανε υπερβολές για μένα, της έλεγε: “Είναι η πιο ωραία φωτογραφία που έχω δει στη ζωή μου!”. Και εκεί βάζω τα κλάματα αλλά φρικτά, δεν ήταν νορμάλ, σαν να ξέσπασε κάτι».

Η Καλομοίρα αποκάλυψε πως έψαχνε την έγκριση από τον άντρα της λόγω του πατέρα της: «Και εκεί είπα: “Οh my god, παντρεύτηκα τον μπαμπά μου!”. Γιατί ήθελα το μπράβο από τον μπαμπά μου και μου πήρε τόσα χρόνια… πήρα μετά τον ψυχοθεραπευτή μου, του το είπα και μου λέει: “Πώς ήταν ο πατέρας σου;”. Ήταν πολύ καλός πατέρας, αλλά… και στη Eurovision δεν ήρθε. Εγώ να χάσω τη Eurovision του παιδιού μου; Θα τρελαθώ!».

Η τραγουδίστρια, έπειτα, διευκρίνισε: «Δεν το έκανε από κακία, δούλευε. Απλά… δεν το σκεφτόμουν ότι δεν είναι ο μπαμπάς μου εκεί, έλεγα ότι έτσι είναι, με αγαπάει από μακριά. Εγώ θα είχα μπλούζες “η κόρη μου είναι στη Eurovision”. Δεν τον παρεξηγώ κιόλας αλλά έπρεπε να τα βρω με τον εαυτό μου και να μην το περιμένω από τον άντρα μου, γιατί ο άντρας μου δεν είναι ο πατέρας μου».