ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ MEGA ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

151


Οι
Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές φέρουν τη σφραγίδα του MEGA.

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου το κανάλι με το ισχυρόαποτύπωμα στην κάλυψη σημαντικών πολιτικών γεγονότων, δίνει το «παρών» στην εκλογική μάχη τηςΤοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στις 18:00, η Ράνια Τζίμα, ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο Νίκος Ευαγγελάτος ξεκινούν τον εκλογικό μαραθώνιο, μαζί με την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα και το τεχνικό επιτελείο του σταθμού. Με τον Γενικό Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης MEGA, Σταμάτη Μαλέλη,στον συντονισμό, παρακολουθούν την εκλογική διαδικασία λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες. Μετά τις 19:00, παρουσιάζουν τα αποτελέσματα με τη χρήση των πρωτοποριακών γραφικών και τις τρισδιάστατες αναλύσεις του MEGA.

Μέσα από συνδέσεις με τους Δήμους και τις Περιφέρειες όλης της χώρας, οι δημοσιογράφοι του σταθμού καταγράφουν τον παλμό της ημέρας και σκιαγραφούν την εικόνα της εκλογικής διαδικασίας.

Μέχρι αργά το βράδυ, το δημοσιογραφικό επιτελείο του MEGA, από κοινού με κορυφαία πρόσωπα της πολιτικής σκηνής και έγκριτους καλεσμένους στο στούντιο, κάνουν την πρώτη αποτίμηση του μηνύματος της κάλπης, εξετάζουν τα σενάρια της επόμενης ημέρας και προσδιορίζουν το πολιτικό αποτύπωμα των αποτελεσμάτων σε κομβικές Περιφέρειες και Δήμους.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

#MegaEkloges2023