Πέμη Ζούνη: Μου έριξε χαστούκι στη σειρά και μου άνοιξε η μύτη

236

Αποτέλεσμα εικόνας για πεμη ζουνη

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε το παρασκήνιο πίσω από το χαστούκι που της έριξε ο Άλκης Παναγιωτίδης στη σειρά «Κλείσε τα μάτια»

Ένα άγνωστο περιστατικό που της συνέβη στη σειρά «Κλείσε τα μάτια» μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό η Πέμη Ζούνη μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Δεν θα σας πω για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη γιατί τον αγαπώ πολύ και μπορείτε να βρείτε πολλά πλάνα. Θα σας πω για μια στιγμή που δεν ξέρετε για μία σκηνή «τρυφερή» που έχουμε και πρέπει να με πλακώσει στο ξύλο ο αγαπημένος μου Άλκης Παναγιωτίδης. Του λέω μην ανησυχείς ενστικτωδώς εγώ βάζω τα χέρια, προσπάθησε να με δείρεις και θα βάλω τα χέρια, δεν θα σε αφήσω. Βάρα εσύ και θα προφυλαχθώ. Πάνω στο πλάνο σκέφτομαι δεν βγάζω τα χέρια μου να φάω μια κανονική; Δεν το περίμενε, βγάζω τα χέρια μου και τρώω μία στην μύτη. Τρόμαξε ο άνθρωπος και του είπα ότι το έκανα επίτηδες αλλά κοίτα τώρα που θα νομίζουν ότι το βάλαμε μετά στο πλάνο το αίμα. Τι κρίμα κανείς δεν θα πιστέψει ότι είναι αληθινό», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Πέμη Ζούνη στο βίντεο που ακολουθεί έκανε flash back στην καριέρα της και αποκάλυψε και άλλα άγνωστα περιστατικά από τις δουλειές που έχει κάνει.

Πηγή: Πρώτο Θέμα