Πάτρα: Το πένθος της Ρούλας και η αντίδραση του Μάνου που σοκάρει

472

Νέες αποκαλύψεις για τη σχέση Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη. Το περιστατικό μετά τον θάνατο της Μαλένας

Η μεταστροφή και η εν γένει στάση του Μάνου Δασκαλάκη μετά την προφυλάκιση της εν διαστάσει συζύγου του Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης τους Τζωρτζίνας, το τελευταίο διάστημα, έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως.

Ενα άγνωστο περιστατικό που συνέβη λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας, όπως μεταφέρει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» αυτήκοος μάρτυρας, υποδηλώνει πως ο Μάνος Δασκαλάκης διαχειριζόταν διαφορετικά την απώλεια του πρώτου τους παιδιού σε σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, έχοντας μάλιστα συγκεκριμένη αντίληψη για τη ζωή που ήθελε να ακολουθήσει η οικογένειά του, έπειτα από το τραγικό περιστατικό.

Και ενώ, σύμφωνα με τη μαρτυρία, η 33χρονη βίωνε το δικό της «Γολγοθά» για τον χαμό της Μαλένας, εκείνος δεν ήταν υποστηρικτός απέναντί της, προτρέποντάς την να σταματήσει να θρηνεί «υπενθυμίζοντάς» της πως έχουν ένα ακόμα παιδί.

Οπως αναφέρεται, έφθασε μάλιστα στο σημείο να πει δημοσίως: «Εγώ μια ημέρα πένθησα, θέλω να συνεχιστεί η ζωή, γιατί υπάρχει και η Τζωρτζίνα».

Αλλωστε δεν έχει κρύψει την αδυναμία και το δέσιμο που είχε με την πρωτότοκη κόρη του και το γεγονός πως μετά τον θάνατο της δεύτερης, επικεντρώθηκε αποκλειστικά και μόνο στην 6χρονη τότε Τζωρτζίνα.

«Μετά τον θάνατο της Μαλένας αντί να μας δέσει όλο αυτό άρχισε να μας απομακρύνει και εμένα προσωπικά άρχισε να με απομακρύνει αυτό πιο πολύ συναισθηματικά από τη συζυγική μας σχέση. Δηλαδή η Ρούλα προσπαθούσε να συνέλθει από την απώλεια του παιδιού μας, ενώ εγώ ασχολιόμουν περισσότερο με το άλλο μας παιδί, την Τζωρτζίνα μας» αναφέρει στην κατάθεση του στην 18η τακτική ανακρίτρια Αθηνών, μετά την παράσταση πολιτικής αγωγής για τον θάνατο της 9χρονης.

Διαβάστε περισσότερα στο in.gr