Παντελής Τουτουντζής για Ελένη Φουρέιρα: «Ήθελε να μας δώσει λεφτά για να γίνουμε γονείς με τον σύντροφό μου»

214

toutountzis_foureira74

«Ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου, ήταν ο φάρος μου» είπε ο makeup artist για την τραγουδίστρια – Δείτε το βίντεο

Ο Παντελής Τουτουντζής μίλησε για τη βοήθεια που του έχει προσφέρει η Ελένη Φουρέιρα, επισημαίνοντας πόσο τον στήριξε όταν προσπαθούσε να δημιουργήσει μία οικογένεια με τον σύντροφό του.

Σε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο makeup artist μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για την Ελένη Φουρέιρα, η οποία είναι και νονά των παιδιών του σε μία συζήτηση σχετικά με την περίοδο που προσπαθούσε να αποκτήσει παιδιά.

«Η Ελένη ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου, ήταν ο φάρος μου. Αυτό θα το λέω πάντα, γιατί μερικοί άνθρωποι όταν λυγίζεις και σε σηκώνουν για να ολοκληρώσεις τον στόχο σου, είναι και οι πιο σημαντικοί που έχουν έρθει στη ζωή μας» είπε αρχικά.
«Δεν μας άφησε ούτε μία στιγμή να λυγίσουμε, εμένα και τον σύντροφό μου. Ακόμα κι όταν έλεγα ότι δεν βγαίνει κάπου όλο αυτό και δεν υπάρχει λύση, ήταν δίπλα μου και μου έλεγε: ό,τι έχω είναι δικό σου, ό,τι λεφτά έχω μαζέψει όσα χρόνια δουλεύω είναι στη διάθεσή σου για εξετάσεις ή οτιδήποτε χρειαστεί. Αυτό είναι και το συγκινητικό, το είπε και το εννοούσε» πρόσθεσε για την τραγουδίστρια και κουμπάρα του, ο Παντελής Τουτουντζής.

Τέλος, τόνισε ότι: «Στα δύσκολα η Ελένη είναι η πιο καλή ψυχή που έχω γνωρίσει. Γι’ αυτό έγινε νονά των παιδιών μου, όχι για το φαίνεσθαι. Η Ελένη δένεται με τους ανθρώπους, όπως κι εγώ. Το να αγαπάς είναι full job. Πιστεύω στις old-school σχέσεις, που γινόμασταν σαν οικογένειες».