Παναγιώτα Βλαντή: Με τον σύζυγό μου θέλαμε να παντρευτούμε κρυφά για να το χαρούμε

110

Vladi_vlahos«Θέλω να με σχολιάζουν για τη δουλειά μου και όχι για τις επιλογές μου στην προσωπική μου ζωή» δήλωσε

Η Παναγιώτα Βλαντή έδωσε συνέντευξη το μεσημέρι της Πέμπτης 29 Φεβρουαρίου, όπου μίλησε για τον γάμο που έκανε το 2021, με τον σύζυγό της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο παντρεύτηκε κρυφά.

Η Παναγιώτα Βλαντή ανέφερε, πιο αναλυτικά: «Με έχουν σχολιάσει και για άλλα στο παρελθόν για την προσωπική μου ζωή. Δεν σχεδίαζα να παντρευτώ κρυφά. Άπαξ και γνώρισα τον Γιάννη και είπαμε “θα παντρευτούμε”, δεν θέλαμε τζέρτζελο, μεγάλο. Θέλαμε να είναι πολύ μεταξύ μας, να το χαρούμε. Μετά δεν είχα πρόβλημα να το επικοινωνήσω».

Στην πορεία, η ηθοποιός εξήγησε, γιατί προστατεύει την προσωπική της ζωή από τη δημοσιότητα. Σχετικά με αυτό, είπε: «Αποφασίσαμε με τη βοήθεια των πολύ στενών μου ανθρώπων να το κάνουμε κρυφά. Καλά την επόμενη μέρα βγήκε στη δημοσιότητα. Την προστάτευα πάρα πολύ πάντα την προσωπική μου ζωή, δεν ήθελα να προκαλώ, ότι “να είμαι εδώ, τρώω εκεί”. Φοβόμουν να μην μπερδέψουν τη δουλειά με την προσωπική μυ ζωή, ήθελα να ασχολούνται με τους ρόλους, αν είμαι καλή ή κακή, μέχρι εκεί. Όχι να σχολιάζουν τις επιλογές μου στην προσωπική μου ζωή».

Ο μυστικός γάμος της στην Ύδρα
Το καλοκαίρι του 2021, η Παναγιώτα Βλαντή παντρεύτηκε με τον Γιάννη Βλάχο, ύστερα από τρία χρόνια σχέσης. Ο γάμος ήταν θρησκευτικός και το μυστήριο τελέστηκε στην εκκλησία του Άγιου Χαραλάμπους στις 19.30 το απόγευμα στην Ύδρα. Στο σημείο η ηθοποιός έφτασε με καϊκι συνοδευόμενη από τον πατέρα της. Οι καλεσμένοι ήτα 50 άτομα και μετά το γάμο ακολούθησε μια μικρή δεξίωση. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με το ρεπορτάζ για τον γάμο της Παναγιώτας Βλαντή.

H σχεδιάστρια Βάσια Τζοτζοπούλου, που είχε επιμεληθεί το νυφικό της Παναγιώτας Βλαντή, μοιράστηκε σχετική φωτογραφία στα social media.

vlanti389