Ελένη Βουλγαράκη – Φώτης Ιωαννίδης: Ανταλλάσσουν καρδιές στο Instagram

101

voulgaraki-ioannidisΔείτε την ανάρτηση του παίκτη του Παναθηναϊκού

Η Ελένη Βουλγαράκη είναι μαζί με τον Φώτη Ιωαννίδη εδώ και κάποιους μήνες, κρατώντας τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός και ο ποδοσφαιριστής αποφεύγουν τις δημόσιες κοινές εμφανίσεις όπως και το να μιλάνε ανοιχτά ο ένας για τον άλλο.

Ωστόσο, σε ανάρτηση που έκανε ο παίκτης του Παναθηναϊκού την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου, η σύντροφός του δεν δίστασε να σχολιάσει από κάτω.

Συγκεκριμένα, ο Φώτης Ιωαννίδης μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από τον αγώνα της Τετάρτης και η Ελένη Βουλγαράκη σχολίασε με δύο emojis. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της απάντησε και εκείνος με τη χρήση emojis.

Δείτε την ανάρτηση

Screenshot_2024-02-29_143952

Η εμφάνιση της Ελένης Βουλγαράκη στο γήπεδο του Παναθηναϊκού

Πριν από λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα στις 21 Φεβρουαρίου, η Ελένη Βουλγαράκη πήρε θέση στην εξέδρα της Λεωφόρου για να δει τον αγαπημένο της, Φώτη Ιωαννίδ

Ο νεαρός επιθετικός του Παναθηναϊκού μετά από δύο εβδομάδες επέστρεψε στη δράση και ήταν στο βασικό σχήμα στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ που θα έκρινε μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, που είναι σε σχέση με τον Ιωαννίδη από το καλοκαίρι και μένουν μαζί στα βόρεια προάστια, βρέθηκε για πρώτη φορά στο γήπεδο για να χειροκροτήσει τον αγαπημένο της.

Και τελικά, του έφερε και γούρι καθώς ο Παναθηναϊκός πέρασε στον τελικό.