Πάμελα Άντερσον: Έρχεται νέο ντοκιμαντέρ στο Netflix για τη ζωή της ηθοποιού

437

pamela_andreson

Το «Πάμελα, μια Ιστορία Αγάπης» όπως είναι ο τίτλος του νέου φιλμ, θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Ιανουαρίου του 2023

Το Netflix με την κυκλοφορία ενός νέου βίντεο, ανακοίνωσε όλες τις σειρές και τις ταινίες που αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα από τον Ιανουάριο του 2023.

Όπως φαίνεται η διεθνούς φήμης πλατφόρμα έρχεται για να προβάλλει ένα «υπερόπλο», παρουσιάζοντας μία ταινία – ντοκιμαντέρ για τον βίο και την πολιτεία της Πάμελα Άντερσον.

Το «Πάμελα, μια Ιστορία Αγάπης», όπως είναι και ο τίτλος του νέου φιλμ, αναμένεται να διηγηθεί όλη τη ζωή της διάσημης ηθοποιού, συμπεριλαμβανομένων κάποιων αποκλειστικών πλάνων από τον παρελθόν, που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Το ντοκιμαντέρ είναι σε σκηνοθεσία Ράιν Γουάιτ, που είναι γνωστός για τα «Good Night Oppy», «The Case Against 8», «Good OI’ Freda» και «Ask Dr. Ruth».

Δείτε το απόσπασμα στο 1:55


Η Πάμελα Άντερσον αναδείχθηκε για πρώτη φορά ως το κορυφαίο μοντέλο του Playboy και ως Playmate το 1990. Για πολλά συνέχιζε να κατέχει το ρεκόρ με τα περισσότερα εξώφυλλα του εν λόγω περιοδικού από οποιαδήποτε άλλη συνομήλική της.

Αργότερα εμφανίστηκε στην κωμική σειρά του ABC, το «Home Improvement», καθώς και στο «Baywatch». Έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες του Χόλιγουντ, συμπεριλαμβανομένων των «Superhero Movie», «Barb Wire» και «Blonde and Blonder».

Το «Πάμελα, μια Ιστορία Αγάπης» θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 31 Ιανουαρίου 2023.